Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, mik azok a dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mik azok a dolgok amikkel a nők a legjobban ki borítanak, felidegesítenek titeket??

Figyelt kérdés

Nekem ezek.

- késés

- határozatlanság, bizonytalanság

- hazudozás

- tagadás

- nekem el kell nézni mert én nő vagyok

- figyelem hiány(amikor olvasok vagy nézek valamit és koncentrálok, ő meg oda jön és el kezd zörögni, zavarni, beszélni mert figyelem hiánya van és féltékeny arra a dologra amit csinálok vagy nézek.)

Nem azzal van baj, hogy figyelmet akar hanem azzal, hogy rendszeresen akkor mikor éppen valami érdekel, könyv , meccs, video stb és ki jön belőle a rám figyelj, velem foglalkozz..

- Amikor nem tartja be amit ígér, de elvárja, hogy ezt ne tegyem szóvá.

aug. 2. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Ez most komoly, van ilyen? "Állandó szexelhetnék,még kisgyerek mellett is,akkor is ha az beteg." Szégyen, nőként mondom!
aug. 2. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos tényleg megtörtént eset,egy munkatársam mesélte el idegesen, sírva.A kétéves gyerek lázas volt,hányt,ettől megijedt és felsírt. A nő pedig " hagyd majd megnyugszik,gyere éget a pi..ám" mondattal szinte tépte le a ruhát a pasiról.

Persze válás is lett belőle.

aug. 2. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

9 -es voltam.

# 11

aug. 2. 11:03
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Amit a #9 írt nem semmi.

Hazugság, korlátozás, lehetetlen elvárások, állandó kényeskedés, magamutogatás, online élet túltolása, barátnőkkel folyamatos találkozások, csak neki lehet igaza - ki tud készíteni.

aug. 2. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
#12 Mondjuk én ezt nem hiszem el, hogy 2 éves lett a közös gyerek, mire a férfi rájött, hogy milyen proli nővel van együtt...Itt valami nem stimmel.
aug. 2. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:

"Állandó szexelhetnék,még kisgyerek mellett is,akkor is ha az beteg."

Ez inkább a férfiakra szokott jellemző lenni. A legtöbb válás a gyermek születésétől a 3. éves korig szokott lenni, mert ilyenkor nincs idejük egymásra a pároknak.

Az én férjem is folyton szexelni akart, én meg ha ágyat láttam, leginkább az alvás jutott eszembe róla, annyit éjszakáztam a gyerek mellett.

szept. 2. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Nyilván össze lehet szedni sokat, de pár dolog:

- Értelmetlenség, amikor komolyabb dolgokban butaságokat csinál, és észérvekkel képtelenség számára megmagyarázni, hogy ne úgy csinálja.

- Némileg egy konkrét példa az előzőre: az anyagi lehetőségeken túli, egyben teljesen értelmetlen pénzszórás.

- Ha nem lehet vele mindent megbeszélni, ad absurdum nem mond el valamit, ami bántja.

- Lustaság.

- Hűtlenség.

szept. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!