Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mik azok a dolgok amikkel a nők a legjobban ki borítanak, felidegesítenek titeket??
Nekem ezek.
- késés
- határozatlanság, bizonytalanság
- hazudozás
- tagadás
- nekem el kell nézni mert én nő vagyok
- figyelem hiány(amikor olvasok vagy nézek valamit és koncentrálok, ő meg oda jön és el kezd zörögni, zavarni, beszélni mert figyelem hiánya van és féltékeny arra a dologra amit csinálok vagy nézek.)
Nem azzal van baj, hogy figyelmet akar hanem azzal, hogy rendszeresen akkor mikor éppen valami érdekel, könyv , meccs, video stb és ki jön belőle a rám figyelj, velem foglalkozz..
- Amikor nem tartja be amit ígér, de elvárja, hogy ezt ne tegyem szóvá.
Sajnos tényleg megtörtént eset,egy munkatársam mesélte el idegesen, sírva.A kétéves gyerek lázas volt,hányt,ettől megijedt és felsírt. A nő pedig " hagyd majd megnyugszik,gyere éget a pi..ám" mondattal szinte tépte le a ruhát a pasiról.
Persze válás is lett belőle.
Amit a #9 írt nem semmi.
Hazugság, korlátozás, lehetetlen elvárások, állandó kényeskedés, magamutogatás, online élet túltolása, barátnőkkel folyamatos találkozások, csak neki lehet igaza - ki tud készíteni.
"Állandó szexelhetnék,még kisgyerek mellett is,akkor is ha az beteg."
Ez inkább a férfiakra szokott jellemző lenni. A legtöbb válás a gyermek születésétől a 3. éves korig szokott lenni, mert ilyenkor nincs idejük egymásra a pároknak.
Az én férjem is folyton szexelni akart, én meg ha ágyat láttam, leginkább az alvás jutott eszembe róla, annyit éjszakáztam a gyerek mellett.
Nyilván össze lehet szedni sokat, de pár dolog:
- Értelmetlenség, amikor komolyabb dolgokban butaságokat csinál, és észérvekkel képtelenség számára megmagyarázni, hogy ne úgy csinálja.
- Némileg egy konkrét példa az előzőre: az anyagi lehetőségeken túli, egyben teljesen értelmetlen pénzszórás.
- Ha nem lehet vele mindent megbeszélni, ad absurdum nem mond el valamit, ami bántja.
- Lustaság.
- Hűtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!