Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok a férjnek adni születésnapra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit elcsépelt ez a kérdés. Nekem "kellene" tudni mit szeret. Sokmindent kapott már tőlem (kedvenc könyvsorozat következő kiadása, parfüm, torta, borozós este, porszívó (az ő kérésére), karóra).
Kérdeztem tőle, de nem jutottunk semmire. Szeretnék neki azért kedveskedni valamivel. Van egy kisbabánk, úgyhogy a vacsora és hasonló programok most nem játszanak.
Ha nem jut eszembe semmi akkor egy szép pénztárcát fog kapni vagy egy társast.
Ti mit adtok egymásnak? :)
szept. 9. 23:31
21/21 anonim válasza:
legtobbszor szerszamfelet mert annak orul es szuksege is van rajuk. van hogy ilyen bolthoz ajandekutalvanyt, bar a multkor 3 nagyon szep inget vettem neki es lattam hogy orult , mert elotte "csak ugy' mutattam neki ingeket es figyeltem melyik tetszik. de nem az ertek a lenyeg sosem hanem hogy oruljon neki az illeto amit kap szemelyre szolo legyen. ha nincs penze valakinek eleg egy finom otthon fozott vacsora egy kepeslap egy uveg bor szoval valami egyszeru dolog is jo. nem kell tul hypolni nem az a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!