Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségeteket,férjeteket hol ismertétek meg?
Az út szélén. Lerobbantam. Ő egy magas traktorral jött. Nagyon féltem, amikor megállt, hogy ki is fog kiszállni 😅.
Annyit kért , hogy jelöljem be a fb-on.
Haza értem bejelöltem
Ennyit írt:
"LÁTOM, NAGYON BRJÖVÖK NEKED!"
Teljes idegben voltam, hisz ő kérte, hogy a segítségért jelöljem be, nem kell a pénz.
7 éve a férjem 😂
Mit valaszoltal neki? Ha nem titok. :)
Azt, hogy ilyen szemtelen alakkal nem találkoztam 😠
De tetszett a magabiztossága
túl voltam 2 évvel egy durva kapcsolaton (bántalmazás, erőszak, minden volt)
. Nem is akartam senkit. Elhatároztam egyedül fogom leélni az életem.
Barátnőim a 2 év alatt csesztettek, ne legyek macskás néni. Keressek én is valakit. De engem nem érdekelt.
Barátnőm egy nap elém ált. Holnap randid lesz. Mondom mivan? Nekem? Biztos nem.
Felregisztrált engem egy társkeresőre. A tudtom nélkül. Majd leszervezett egy randit.
Addig addig csesztetett, elmentem. De azzal a feltétellel, hogy töröl az oldalról.
Találkoztam a sráccal. 1,5 órát töltöttünk együtt, borzalmas volt :D
Nem fogott meg külsőre egyáltalán. A 1,5 óra kb arról szólt, hogy ő mennyire jó szerelő, hány autót csinált már meg életében :D Miket vezetett, melyik műhelyekben dolgozott.
Alig vártam, h jöjjön a buszom :D
Bejelölt fb-on, ott irogatott.
Annyi "előnye" volt, hogy az egész alatt úgy éreztem, őt már ismerem valahonnan.
Belementem egy 2.randiba. De ezt sem önszántamból :D a srác és barátnőim nyomására.
Majd 3 a magyar igazság alapon még1be.
Végül a 3.randin döntöttem el, h jó, próbáljuk meg....
Onnantól naponta találkoztunk. Még ha csak egy puszira is.
1,5 hónap után hozzá költöztem :D
Ez 8 éve. Azóta a férjem és 2 gyerekem apja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!