Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségeteket,férjeteket hol ismertétek meg?
Itt.
Kiírt egy kérdést, ami egy önleírás volt, hogy így vajon fog-e kelleni valakinek.
Én megmutattam neki egy korábban kiírt kérdésemet, ahol leírtam magamnak egy ideális párt, hogy vajon fogok-e ilyet valaha találni.
A kettő leírás szinte teljesen átfedte egymást.
Megismerkedtünk, összeházasodtunk.
“ Nem fogott meg külsőre egyáltalán. -> 8 éve a férjem és gyerekeim apja”
Ezt hogy a pcsába? Nekem ha valaki nem jön be, nem tudok vele lenni, pedig egyszer még egy milliárdos is akadt, aki rengeteget költött rám, akárhogy erőlködtem, nem kívántam vele a szexet. Alig vártam, hogy lemásszon rólam. Nem tudtam elképzelni, hogy vele maradjak, pedig jó fogás lett volna. Neked ez hogy ment..?
12# a milliárdos száma után érdeklődnék
Valahogy erőt veszek magamon
12!
Úgy, hogy nem azt íram, hogy taszított mert csúnya volt, hanem azt, hogy nem fogott meg. Nem az a típus volt, akit ha meglátok beleszeretek. Minél többet találkoztunk, annál jobban szerettem bele a külsőjébe.
Helyes pasi volt akkor is. Csak én pl akkor a 180 körüli magas, sportos, barna hajú fiúkra buktam nagyjából. Ő meg 170 cm durván, tök átlagos testalkattal, fekete hajjal.
Na de ezaz, hogy nálam pl. ha nem sportos a teste, már nem tudok izgulni rá. Mivel többségében izmos feszes pasikkal voltam, én ez a szint alá nem tudnék adni. Mindig azon kattognék, hogy mennyivel jobb egy feszes bicepszet markolászni.
16.
Na amit írtál, az tökéletes példája annak, hogy egy nőnek milyen könnyű az élete, főleg, ha valahogy kinéz.
Na de a pasik közül hány teheti meg, hogy csak 180-as, szőke, max. 65 kilós csajokat dugjon?
A férfiak mint az öreg hajléktalan, elfogyasztanak bármit, amit eléjük tesznek, mert ennyi jut az élettől. :(
Én nem “valahogy kinézek”, én nagyon jól nézek ki :D Amelyik lány csak “valahogy kinéz”, arra nem mennek az izmos pasik. Tudom, mert látom a barátnőimen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!