Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségeteket,férjeteket hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségeteket,férjeteket hol ismertétek meg?

Figyelt kérdés
szept. 6. 10:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Itt.

Kiírt egy kérdést, ami egy önleírás volt, hogy így vajon fog-e kelleni valakinek.

Én megmutattam neki egy korábban kiírt kérdésemet, ahol leírtam magamnak egy ideális párt, hogy vajon fogok-e ilyet valaha találni.

A kettő leírás szinte teljesen átfedte egymást.

Megismerkedtünk, összeházasodtunk.

szept. 6. 13:33
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

“ Nem fogott meg külsőre egyáltalán. -> 8 éve a férjem és gyerekeim apja”

Ezt hogy a pcsába? Nekem ha valaki nem jön be, nem tudok vele lenni, pedig egyszer még egy milliárdos is akadt, aki rengeteget költött rám, akárhogy erőlködtem, nem kívántam vele a szexet. Alig vártam, hogy lemásszon rólam. Nem tudtam elképzelni, hogy vele maradjak, pedig jó fogás lett volna. Neked ez hogy ment..?

szept. 6. 13:41
 13/27 anonim ***** válasza:
26%

12# a milliárdos száma után érdeklődnék

Valahogy erőt veszek magamon

szept. 6. 13:43
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
#13 nem adom, szerezz magadnak milliárdost🤣
szept. 6. 13:45
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

12!

Úgy, hogy nem azt íram, hogy taszított mert csúnya volt, hanem azt, hogy nem fogott meg. Nem az a típus volt, akit ha meglátok beleszeretek. Minél többet találkoztunk, annál jobban szerettem bele a külsőjébe.

Helyes pasi volt akkor is. Csak én pl akkor a 180 körüli magas, sportos, barna hajú fiúkra buktam nagyjából. Ő meg 170 cm durván, tök átlagos testalkattal, fekete hajjal.

szept. 6. 13:46
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Na de ezaz, hogy nálam pl. ha nem sportos a teste, már nem tudok izgulni rá. Mivel többségében izmos feszes pasikkal voltam, én ez a szint alá nem tudnék adni. Mindig azon kattognék, hogy mennyivel jobb egy feszes bicepszet markolászni.

szept. 6. 13:48
 17/27 anonim ***** válasza:
73%
Egyetemi haverom elhívott egy házibuliba egy barátjához. A házigazda unokatesója is ott volt, így találkoztunk. De még pár évig nem lett belőle semmi, csak barátság, aztán változott valami. Mostanra 9 éve együtt :)
szept. 6. 13:57
 18/27 anonim ***** válasza:
17%

16.

Na amit írtál, az tökéletes példája annak, hogy egy nőnek milyen könnyű az élete, főleg, ha valahogy kinéz.

Na de a pasik közül hány teheti meg, hogy csak 180-as, szőke, max. 65 kilós csajokat dugjon?

A férfiak mint az öreg hajléktalan, elfogyasztanak bármit, amit eléjük tesznek, mert ennyi jut az élettől. :(

szept. 6. 14:04
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Én nem “valahogy kinézek”, én nagyon jól nézek ki :D Amelyik lány csak “valahogy kinéz”, arra nem mennek az izmos pasik. Tudom, mert látom a barátnőimen.

szept. 6. 14:05
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
19. A külső semmi. "Moslékos vödörrel is lehet tüzet oltani."
szept. 6. 14:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!