Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés. Várjak még megnyugszik?
Figyelt kérdés
Férjem pár hete munkából kifolyólag elég ideges. És ügye eszt rajtam vezette le,tök mindegy mit csináltam semmi nem volt jó. Hétvégén elegem lett, beolvastam neki. Azóta nem beszél hozzám,még ö van megsértődve. Hiába hívom nem veszi fel,üzenetekre sem válaszol,el olvassa( messenger). Nagyon makacs sértődékeny,annyira megharagudott,h nem is alszik velem. De én utálom ezt a helyzetet. Várjak pár napot míg lenyúgszík? Vagy mit tegyek?aug. 27. 22:01
31/33 A kérdező kommentje:
De mindenhol azt olvasom,h ilyen embertől nem is lehet könnyen szabadulni. Neten olvastam,h mikor a lány szakított az ilyen toxikus emberrel, évekig zaklatta.
aug. 30. 08:12
32/33 anonim válasza:
Nem valami empatikus ember a párod, ráadásul ki is használ. Szerintem menj el dolgozni, mert ha nem lesz saját bevételed, később még válni se tudsz, ha megelégeled ezt a helyzetet. Én nem lennék cseléd.
Nem biztos, hogy zaklató lenne, ha elválnál. Előfordulhat, de ritkák a súlyos tettlegességig fajuló esetek. Félelemből nem maradj a kapcsolatban. Csak akkor, ha úgy érzed, szereted és vele akarsz élni. De akkor se csicskulj be neki. Bár amit leírtál, nem egy szimpatikus ember, valószínűleg nem is szeret, csak kihasznál. Megéri vele maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!