Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Veszekedés. Várjak még megnyug...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedés. Várjak még megnyugszik?

Figyelt kérdés
Férjem pár hete munkából kifolyólag elég ideges. És ügye eszt rajtam vezette le,tök mindegy mit csináltam semmi nem volt jó. Hétvégén elegem lett, beolvastam neki. Azóta nem beszél hozzám,még ö van megsértődve. Hiába hívom nem veszi fel,üzenetekre sem válaszol,el olvassa( messenger). Nagyon makacs sértődékeny,annyira megharagudott,h nem is alszik velem. De én utálom ezt a helyzetet. Várjak pár napot míg lenyúgszík? Vagy mit tegyek?
aug. 27. 22:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
58%
Persze úgyis megnyugszik.Pasiból van.
aug. 27. 22:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Türelmes lennék, igen. Ámbár amikor az exférjem csalt, akkor munkahelyre fogva egyfolytában veszekedést generált és közölte, hogy bárhol jobb, mint itthon. Elvonult, teljesen meg volt sértődve. Valójában pedig chatelt a szeretőjével és összeveszett velem, hogy legyen oka lelépni hozzá.
aug. 27. 22:06
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs joga rajtad levezetni a feszültséget, az már egyenesen nevetséges, hogy ő fújja magát és külön alszik. Többet nem írnék neki és ha végre szóba állna velem akkor ultimátumot kapna, hogy vagy befejezi amit csinál, vagy váljunk el.
aug. 27. 22:06
 4/33 A kérdező kommentje:
Nálunk megcsalás nincs a dologban. Simán nézegetjük egymás telefonját . Ha hazáér ő léteszí az asztalra, és másnap reggelig ott van. Nem nyomkodja. Csak ilyenkor nem tudom mi a jobb? Mert volt már ilyen,akkor nem kerestem,és akkor tudott írni,h nem is fontos,nem szeretem stb stb.
aug. 27. 22:22
 5/33 anonim ***** válasza:
86%

Hát ez nem egy jó tulajdonság, ha valaki ilyen. A felesegem pont ilyen, passzív agresszív! Az ilyen viselkedés teljesen toxikus és szándékosan agresszivitást szeretne a másikból előidézni. Nem szól hozzád mert várja, hogy keresd, hogy bocsánatot kérj stb. De az ilyen emberek nem érdemlik meg, mert akkor is ellöknek ("hagyjál már", "ne szólj hozzám" stb.).

Én a helyedben meggondolnám, hogy folytatom-e vele.

Én annak a híve vagyok, hogy legyen kimondva a probléma, akár egy kis veszekedés, aztán mindenki feldolgozza, felszabadul mert ki lettek mondva az érzések. De ne ez a passzív agresszív viselkedés mert ez netto pszichopata viselkedés.

Hidd el tudom miről beszélek...

aug. 27. 22:27
 6/33 anonim ***** válasza:
68%
Én már intézném a válást, a bánat foglalkozna vele tovább.
aug. 27. 22:30
 7/33 anonim ***** válasza:
25%

Passzív agresszív mi? Sok eszü. 5# okos vagy. Nem veszekszik mert nem mond ki olyan szót mérgében amit megbánna. Nem az eltaposás a lényeg hanem, hogy magában feldolgozza, megbocsájtsa azt amit hallott.

Majd keres. Várd meg, hogy lenyugodjon Ő is. Te már talán nőként átgondoltad amit rosszul fogalmazva mondtál.

5# te is godolkodj el mielőtt kinyitod a szád! Megfogsz lepődni milyen csodákra képes.

aug. 27. 22:37
 8/33 anonim ***** válasza:
86%
Hát attól függ, hogy miket mondtál neki. Szerintem kicsit gyerekes így, próbáld vele megbeszélni a történteket. Ha makacskodik, akkor meg... szerintem légy erős és hagyd békén, mégha fáj is:(, addig amíg ő nem jön. És akkor megint lehet erről beszélni, hogy benned milyen érzéseket kelt az ő hozzáállása, viselkedése, problémamegoldásra irányuló képessége.
aug. 27. 22:41
 9/33 anonim ***** válasza:
84%

#7-es bárcsak te is meggondoltad volna mielőtt a billentyűhöz nyúlsz. Naugye :) Miért nem dolgoztad fel csendben a kommentemet ha az a jobb megoldás.

Azért veszekedni is lehet "normális" keretek között. Nem egy "mónikashow-s" veszekedésre gondolok, de az jobb ha ki vannak mondva a dolgok (itt az érvekre gondolok, nem a káromkodásra), minthogy valaki "magában dolgozza fel".

Persze a kérdező várjon, meg maradjon pincsikutyája a passzív agresszív párjának. Lesse minden kívanságát, meg hogy majd mikor merjen hozzá szólni. Na még mit nem...

aug. 27. 22:45
 10/33 anonim ***** válasza:
35%
A csőnd sokszor bölcsességre vall. Senki nem a kutyája a másiknak. Pont ezért. Meg ugye a vedzekedéseknél a kimondott szavaknak súlya van. A férj az okosabb lehet. Hiába hurrogtál le a 9-es firkálásban.
aug. 27. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!