Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés. Várjak még megnyugszik?
Hát ez nem egy jó tulajdonság, ha valaki ilyen. A felesegem pont ilyen, passzív agresszív! Az ilyen viselkedés teljesen toxikus és szándékosan agresszivitást szeretne a másikból előidézni. Nem szól hozzád mert várja, hogy keresd, hogy bocsánatot kérj stb. De az ilyen emberek nem érdemlik meg, mert akkor is ellöknek ("hagyjál már", "ne szólj hozzám" stb.).
Én a helyedben meggondolnám, hogy folytatom-e vele.
Én annak a híve vagyok, hogy legyen kimondva a probléma, akár egy kis veszekedés, aztán mindenki feldolgozza, felszabadul mert ki lettek mondva az érzések. De ne ez a passzív agresszív viselkedés mert ez netto pszichopata viselkedés.
Hidd el tudom miről beszélek...
Passzív agresszív mi? Sok eszü. 5# okos vagy. Nem veszekszik mert nem mond ki olyan szót mérgében amit megbánna. Nem az eltaposás a lényeg hanem, hogy magában feldolgozza, megbocsájtsa azt amit hallott.
Majd keres. Várd meg, hogy lenyugodjon Ő is. Te már talán nőként átgondoltad amit rosszul fogalmazva mondtál.
5# te is godolkodj el mielőtt kinyitod a szád! Megfogsz lepődni milyen csodákra képes.
#7-es bárcsak te is meggondoltad volna mielőtt a billentyűhöz nyúlsz. Naugye :) Miért nem dolgoztad fel csendben a kommentemet ha az a jobb megoldás.
Azért veszekedni is lehet "normális" keretek között. Nem egy "mónikashow-s" veszekedésre gondolok, de az jobb ha ki vannak mondva a dolgok (itt az érvekre gondolok, nem a káromkodásra), minthogy valaki "magában dolgozza fel".
Persze a kérdező várjon, meg maradjon pincsikutyája a passzív agresszív párjának. Lesse minden kívanságát, meg hogy majd mikor merjen hozzá szólni. Na még mit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!