Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés. Várjak még megnyugszik?
Van az a tanács, hogy feszült helyzetben számolj el 10-ig, mielőtt visszaszólsz.
Néha (sokkal) tovább kell számolni.
A férjnek amúgy is magába kell szállnia, ha abból adódott a vita, hogy a feszültségét a feleségen vezeti le.
Az egyedül lét az egyik legjobb feszültség oldó az emberek egyik fele számára. A másik fele pedig el sem tudja képzelni, hogy működik.
#7, márpedig ez abszolút passzív agresszív viselkedés, és nem a "nem szólok most hozzád" dolog miatt.
Amiatt, amit a kérdező később írt: a kis tollpihe élvezi, hogy kaparnak érte és ha ez nem történik meg, újabb sértődés van.
Ha engem komolyabban megbántanak, én is "beburkolódzom", emésztenem kell a dolgokat és elvárom az illetőtöl, hogy TÉNYLEG hagyjon békén.
Ha kidühöngtem/gondolkodtam magam, majd én kezdeményezek.
De ez a műhiszti, hogy elvonulok, ha a másik jön elküldöm, de ha nem jön, akkor a fejéhez vágom, hogy nem szeret...Az ilyenektől menekülni kell.
#13 "Mert volt már ilyen,akkor nem kerestem,és akkor tudott írni,h nem is fontos,nem szeretem stb stb."
Ezt a kérdező írta te nagyon okos.
Te gondolkozz (már ha van mivel...).
#15:Ha te pár nap alatt "változol",akkor van egy rossz hírem.
Tudom, hogy drága a magán pszichiáter, de na...
18# okosíts még! Kérlek! Szeretném! Adj még okosságot kérlek! Iszom szavaid.
Nem napokról ír a nő szerintem. Vagy igen kérdező? Napok telnek a veszekedések közt? Bár akkor meg már sok neki. Nemde?! 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!