Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak,ti ha boldogok vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,ti ha boldogok vagytok a kapcsolatban/házasságban,akkor van igenyetek új lány barátokra/haverokra?

Figyelt kérdés

Férjem a munkájából adódóan rengeteg új embert ismer és ismer meg folyamatosan. Alapvetően nincsenek lány barátai,közös baráti társaságunk van. Elég nyitott személyiség,mondjuk a munkájához szükség is van erre. 2 kisgyerekunk van,szerintem jól megvagyunk.

Munkája során viszont tavasszal megismert egy lányt,akivel szerintem túlságosan jóban lettek.. munkáján kívül nem találkoztak meg beszélgettek meg ilyesmi,a lány is már régóta kapcsolatban van.

Nem vagyok az a típus,aki napközben sokat hivogatja őt,de azért a nap folyamán többször beszélünk,mielőtt a férjem hazaérne. Amikor ezzel a lánnyal volt,sokszor éreztem azt,hogy elég jó a hangulat, múltkor például pont úgy hívtam,hogy ebedelgettek,mert ünnepeltek a sikeres projektet. Mivel a projektnek vége,többet nem találkoznak már,viszont láttam,hogy a férjem azóta többször is írt a lánynak. Semmi félreérthető dolgot,csak érdeklődött,hogy miujsag vele,szóljon,ha bármi segítség kellene a jövőben,stb.

Őszintén szólva,ez engem kicsit zavar,bár a férjemnek nem említettem ezt. Tényleg sok emberrel találkozik,jönnek - mennek az életében pár havonta,de amint a munka lezárul, nem haverkodik senkivel.. szerintetek kell emiatt aggodnom?

aug. 25. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A tisztelet hiánya és a probléma megoldásának hiánya óriási nagy baj és ha most ő magasról tojik rátok mivel egy mukkot se szól akkor mégis ilyen krapektól mit lehet várni. Hát semmit. :(
aug. 25. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Dobd ki ugy is megfog csalni.. ha eddig nem baratkozott nokkel akkor ez most nagyon megfoghatta..
aug. 26. 01:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem van valami köztük. Vagy legalábbis a férjed oda van érte. Sajnálom.
aug. 26. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
61%
Kérdésekkel bele lehet kergetni más karjaiba. Kicsit lazíts inkább.
aug. 27. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!