Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak,ti ha boldogok vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,ti ha boldogok vagytok a kapcsolatban/házasságban,akkor van igenyetek új lány barátokra/haverokra?

Figyelt kérdés

Férjem a munkájából adódóan rengeteg új embert ismer és ismer meg folyamatosan. Alapvetően nincsenek lány barátai,közös baráti társaságunk van. Elég nyitott személyiség,mondjuk a munkájához szükség is van erre. 2 kisgyerekunk van,szerintem jól megvagyunk.

Munkája során viszont tavasszal megismert egy lányt,akivel szerintem túlságosan jóban lettek.. munkáján kívül nem találkoztak meg beszélgettek meg ilyesmi,a lány is már régóta kapcsolatban van.

Nem vagyok az a típus,aki napközben sokat hivogatja őt,de azért a nap folyamán többször beszélünk,mielőtt a férjem hazaérne. Amikor ezzel a lánnyal volt,sokszor éreztem azt,hogy elég jó a hangulat, múltkor például pont úgy hívtam,hogy ebedelgettek,mert ünnepeltek a sikeres projektet. Mivel a projektnek vége,többet nem találkoznak már,viszont láttam,hogy a férjem azóta többször is írt a lánynak. Semmi félreérthető dolgot,csak érdeklődött,hogy miujsag vele,szóljon,ha bármi segítség kellene a jövőben,stb.

Őszintén szólva,ez engem kicsit zavar,bár a férjemnek nem említettem ezt. Tényleg sok emberrel találkozik,jönnek - mennek az életében pár havonta,de amint a munka lezárul, nem haverkodik senkivel.. szerintetek kell emiatt aggodnom?

aug. 25. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ, hogy veled hogyan viselkedik és változott-e a hozzáállása amióta barátkozik a lánnyal. Bár változott az attitűdje világosan mert másokkal nem írkál munka befejezése után úgyhogy javaslom, hogy nyitott szemmel járj. Persze ha irántad is módosult a viselkedése akkor nem igazán van miről tovább tárgyalni. Nyilván nem biztos, hogy össze gyűrték a lepedőt, de össze szeretné és az már baj. Azzal egyenértékű hogy ha őt nem is sikerül leteríteni akkor majd fog mást/másokat mert te tőled nem kap meg valamit: izgalom, újdonság új nő/nők személyében...
aug. 25. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Új lány haverokkal nem lenne baj ha lógna ha te is ismernéd az illetőt, sőt az ő párjával együtt négyesben tennétek.

De mivel ez a hátad mögött zajlik és eddig soha nem haverkodott más nőkkel így szinte biztos, hogy hátsó szándékai vannak vele kapcsolatban!

aug. 25. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Az én párom nem "bratyizik" nőkkel egyáltalán, csak kollegális viszonyt ápol velük, többet ismerek közülük, de munka után egyikkel sem trécsel.

Tehát itt valami bűzlik.

Beszélj vele őszintén, hogy mi motiválja és ha terel, hibáztat, elhord féltékenynek stb. akkor lehet válni mert szét fog csalni mint a huzat és ha még képes el is hagyni.

aug. 25. 20:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.. én úgy érzem,hogy nincs gond a kapcsolatunkkal. Félek,hogy ha felhoznám ezt a témát,azzal csak belekergetném olyasmibe,amit nem is akart.. egyelőre lehet várok még, hátha lecseng,ha már nincs miről beszélniük.

Az aggaszt inkább,hogy ahogy láttam,a lány nem keresi őt magától , csak a férjem ír neki, 1-2 mondat váltanak és ennyi :/ nem értem, miért csinálja ezt.

aug. 25. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja mert tetszik neki, kíváncsi rá, nem akarja, hogy megszakadjon a viszony és ha a nő vissza ír neki, bár magától nem keresi akkor már nem jó úton haladnak. Fel kéne hozni, hogy mégis mi a frászt is művel mert a ti családi életettek forog kockán.

Elég, hogy un téged mint a mindennapos kenyeret, de lehet hiányol valamit szexuális/érzelmi téren, lehet nem érzi magát férfinak melletted még akkor sem ha te mindent megteszel érte.

Bizonyíték, hogy más nővel nem haverkodik, lássuk be, hogy a férfiak többsége tiszta szándékkal nem közeledik más nő iránt amikor otthon várja a neje és 2 gyermeke.

Ha nem szólsz akkor várd meg míg kiderül a hűtlensége, vagy el nem vál ő tőled.

aug. 25. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok:

Egyértelműen leírtam a véleményem, várj egy kicsit ha gondolod és ha valami baki részéről felbukkan, vagy pl. "hirtelen" vesz neked egy csokor rózsát bár nem szokott akkor ott a válaszod. A bűntudatot akarná eltüntetni és azt lezsírozni, hogy mással fetreng/fetrengene helyetted. De mint írták előttem nyugodtan szóba is kerülhet a drága férjed viselkedése elvégre eddig a pontig az életében nem tett kivételt más nőkkel. Lehet gyanítani sajnos igen, hogy nem olyan segítőkész ő inkább mást szeretne. A férfiak nagyon egyszerűek és nagyon gyorsan lebuknak, ha te nem akarsz róla tudomást venni, hogy valami turpisság van a háttérben akkor nincs más választásod tényleg mint várni. Értem, hogy a két gyerek mellett nehéz lenne külön utakon járni, de hidd el, hogy a férjednek nem lesz nehéz titeket hátba szúrni...

aug. 25. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

"Félek,hogy ha felhoznám ezt a témát,azzal csak belekergetném olyasmibe,amit nem is akart.."

LMAO, ilyesmi kérdező nem aktuális olyan embernél aki téged szeret és megbecsül. Tudod az olyan mit csinál? A két szemed láttára elbúcsúzik tőle, akár letiltja és bocsánatot kér tőled, hogy aggodalmat ébresztett benned!

NEM LEHET SENKIT MÁS KARJAIBA ŰZNI!

aug. 25. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Engem az egyik exem kolleginával csalt meg. Elmondása szerint "csak" csókolóztak egy párszor, de tök mindegy, hogy mi történt pontosan mert akkor is hűtlen volt hozzám.

Először csak megemlítette, hogy van egy kedves munkatársa, milyen jó fej, aztán halllgatott mint a sír róla és furcsa volt hiszen simán bemutathatott volna mint a többi barátainak.

Majd aztán ingerült volt, legutoljára külön szobába ment aludni mert "én őt nem értem meg".

A megérzeim nem hazudtak, szépen szemrebbenés nélkül megcsalt.

Kutakodtam mert a telóba volt bújva folyamat és lehet, hogy meg akart tőlem szabadulni csak nem akart lépni mert nem volt biztos a kollegina.

Nem változtatta meg a jelszót és beleolvastam az üzenetekbe amelyek arról szóltak mennyire szereti, alig várja, hogy vele lehessen.

Azon nyomban kidobtam, bizonyítékra volt szükségem.

Ha neked is úgy jobb akkor kutakodj, meg van hozzá a jogod ha hűtlen féreg!

Vagy várj hátha lecseng az egész, de ha még 1 hónap múlva is kommunikálnak akkor már veszett fejsze nyele az ügy köztetek.

aug. 25. 21:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm a véleményeteket. Legközelebb,ha látom,hogy ír neki, rákérdezek normálisan és higgadtan, hogy ezt az egészet mire véljem.
aug. 25. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az a probléma gyökere, hogy köztetek nincs meg ami volt, illetve belefáradt/belefásult a monoton életbe és a nő új inger számára ugyanis biztosan az esete és még vevő is rá.

Viszont ami a legszomorúbb az egészben az az, hogy ha nem ezzel a nővel akkor majd más nővel dobná fel az életét a család helyett.

Nem szól neked, hogy:

"Hé, figyelj már Hédi lejönnék az életről legszívesebben, hozzuk már valahogy helyre együtt kérlek, segíts nekem!"

hanem fogja magát és kifelé kacsintgat.

Pedig mondania kéne, hogy valami nem felel meg neki, hogy orvosolni tudjátok.

Nem oké amit művel szóval ja szembesítsd inkább és ha kezd óvatos lenni, nyal-fal téged pedig megoldani kéne a gondokat akkor nem lesz ennek jó vége.

Be lehet vonni párterápiát is hátha segítene.

aug. 25. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!