Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szülés után feleségét megváltozott?
Ez szerintem is víz, fel van püffedve, de ez szülés után napokon belül rendeződik. Max 1-2 hét. Nekem is volt ilyen, pedig 62 kilóval mentem szülni mindkét gyerekemet (50-ről indultam), szóval kövér nem voltam, mégis, a fotókat utólag visszanézve akkora fejem van, hogy jézus 😂 szülés után 2 héttel viszont már csak 3 kg volt rajtam és normál méretű volt a fejem is 😀
De vannak nagyon extrém esetek, a férjem unokatesója pl. nem tudom, mit csinált magával, de az egyik gyereknél 25, a másiknál 30 kilót hízott 😳 és nem víz volt, mert kőkemény, hónapokig tartó, nagyon szigorú diétával tudta leszenvedni magáról. És azóta sem néz ki úgy, mint előtte, valahogy az arca is totál eltorzult szegénynek, a teste is nagyon megviselt. Ebben is vastagon benne van a genetika, hogy kin mennyire látszik meg utólag.
Egy hete szultem, 80 kg voltam akkor, 70 amikor terhes lettem. 168 cm vagyok. De a vegen nagyon felpuffadt a fejem, vizesedtem, a labam meg most is olyan mint egy elefante.
Ott van a mehlepeny, a magzatviz sulya, nem utolsosorban a gyerek is, aki lehet 2,5 vagy akar 4,5 kg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!