Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Szülés után feleségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szülés után feleségét megváltozott?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor mennyire?

Van aki ennyire meghízott?

[link]

aug. 23. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A szöveg azt írja, hogy terhesség alatt, nem után. És terhesség alatt nagyon gyakori, és normális a puffadás és a vizesedés. Szülés után vissza fog menni, ez nem zsír. Nyilván felmegy pár kiló, de könyörgöm, egy egész gyereket növeszt, aztán présel ki a testéből. Hagyjuk már, hogy regenerálódjon a szervezet, és nyilván nem fog annyi ideje maradni magára egy csecsemő mellett, mint előtte, pláne ha apuka nem veszi ki a részét, ami gyakori. De a linkelt nő nem azért néz ki így, mert elhízott, hanem simán vizesedés, valószínűleg a terhesség utolsó hónapja, heteiben készülhettek ezek a képek. Teljesen normális, kicsit inkább tájékozódjunk, mielőtt lezsírdisznózunk kismamákat.
aug. 24. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon függ a génektől is. Feleségem sosem zabált, mégis felszedett rendesen. Az anyagcsere is változik olyankor.
aug. 24. 23:04
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Ez szerintem is víz, fel van püffedve, de ez szülés után napokon belül rendeződik. Max 1-2 hét. Nekem is volt ilyen, pedig 62 kilóval mentem szülni mindkét gyerekemet (50-ről indultam), szóval kövér nem voltam, mégis, a fotókat utólag visszanézve akkora fejem van, hogy jézus 😂 szülés után 2 héttel viszont már csak 3 kg volt rajtam és normál méretű volt a fejem is 😀

De vannak nagyon extrém esetek, a férjem unokatesója pl. nem tudom, mit csinált magával, de az egyik gyereknél 25, a másiknál 30 kilót hízott 😳 és nem víz volt, mert kőkemény, hónapokig tartó, nagyon szigorú diétával tudta leszenvedni magáról. És azóta sem néz ki úgy, mint előtte, valahogy az arca is totál eltorzult szegénynek, a teste is nagyon megviselt. Ebben is vastagon benne van a genetika, hogy kin mennyire látszik meg utólag.

aug. 25. 07:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy hete szultem, 80 kg voltam akkor, 70 amikor terhes lettem. 168 cm vagyok. De a vegen nagyon felpuffadt a fejem, vizesedtem, a labam meg most is olyan mint egy elefante.

Ott van a mehlepeny, a magzatviz sulya, nem utolsosorban a gyerek is, aki lehet 2,5 vagy akar 4,5 kg is.

aug. 25. 22:52
 15/18 A kérdező kommentje:

Itt is van egy másik videó előtte utána, tessék:

[link]

szept. 6. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig vizesedés. A lábán, arcán lehet látni. Elég kellemetlen, de teljesen természetes és nagyon gyakori dolog. Ha nem tetszik, nem kell gyereket nemzeni. Mert a terhesség általában ezzel jár. Tessék felnőni. Szülés után lemegy a víz, a kilók meg egy kis segítséggel utána, de ne tegyünk már úgy, hogy egy gyerek kihordása semmilyen hatással nincs a szervezetre. Hangsúlyozom, a videoban vizesedés látható, teljesen normális, a szülés után elmúlik. Nőj fel.
szept. 6. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz? Tök nyilvánvalóan nem meghízott, hanem fel van vizesedve a teste. Ez ilyen.
szept. 6. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hordjál ki te gyereket, aztán kiváncsi leszek te milyen leszel. 41f
szept. 7. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!