Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahaha ,ennél csak jobban meghiznak nők nagy része.
aug. 23. 20:10
2/18 anonim válasza:
Nem
aug. 23. 20:13
3/18 anonim válasza:
A szülés előtti képeken agyon van sminkelve, az utánin nincs, ennyi a különbség.
aug. 23. 20:30
4/18 anonim válasza:
Ez a nő terhes és nem kövér
aug. 23. 20:30
5/18 anonim válasza:
Soha nem értem,hogy egy nőnek miért kell zabálnia a terhesség alatt. Ikerfiaim vannak, és mikor az anyjuk megszülte őket, akkor össz-vissz 3 kiló plusszal jött ki a kórházból,azt is hamar leadta. Egyáltalán nem koplalt a terhesség alatt,normálisan evett, és nem sütivel tömte magát.
aug. 23. 22:21
6/18 anonim válasza:
A feleségem az első gyerekünkkel 8 kilót "hízott", a másodikkal négyet. DE soha nem mondanék ilyet, hogy egy nő zabál. Egy kismama akkor is meghízhat, ha nem eszik éjjel-nappal. Nagyon gusztustalannak tarzom, amikor valaki ennyire lenéz egy másik embert.
aug. 23. 22:26
7/18 anonim válasza:
#6 Márpedig sok nő zabál a terhessege alatt, ha tetszik neked a szó ha nem. Dokik mikor mondanak olyant, hogy egy nagy tányér süteménnyel kell jóllaknia a kismamának? Mégis láttunk ilyent,hogy 1 óra alatt betolta. Utána meg a párja nekem panaszkodott, hogy milyen sokat felszedett, és reméli visszakapja majd az a nőt akibe bekeszeretett. Nem kapta vissza, második babát már nem is vállaltak inkább.
aug. 23. 22:39
8/18 anonim válasza:
A terhesség alapvetően nem hízlal. Nyilván változik a test, a has megnő, a mellek kikerekednek. A szerencsétlenebbek vizesednek is akárhol. Én pl ismertem olyan nőt, akinek az orra lett dupla akkora mint volt, valahogy az is felvizesedett. De ami a lényeg, hogy ez nem háj, és nem maradandó. A szülés után el is múlt. Az anyuka ismerőseim közúl aki kövér, az igazság szerint gyerek előtt is az volt. Aki meg nem, az terhesen sem lett az.
aug. 24. 00:44
9/18 anonim válasza:
Másképp változott meg nem hízással.
Lepusztult lett, elzsírododott haj, már nem akart tetszeni. A dugással szívességet tett kB fintorgó pofával. Ilyen hogy combfixet vesz fel dugás előtt és belelovagol a farokba felejtős lett. Csak feküdt unottan hogy legyen már vége. Ahogy kettesben elmenjünk hova azt is kilőtte,nem volt hajlandó rá. Pár év kínlódás így.
Majd szakítás, gyerekelhelyési per amit nagy nehezen megnyertem. Az új csajom is szült és ő nem ilyen. Vele teljesebb az életünk hogy ott a pici nem pedig azt váltotta ki belőle hogy leépült kelletlen sza r legyen.
aug. 24. 04:41
10/18 anonim válasza:
#5 Az a fogalom megvan, hogy "kívánnóság"? Nekem simán a menzeszem előtt egy héttel van ilyen "zabálós" időszakom.
Hízni nem hízom tőle, mert utána meg alig eszek.
A súlyában meg ott a magzatvíz, plusz a baba súlya is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!