Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a kapcsolatotok a felesegeddel gyerek szuletese után?
Nekünk 8 hónapos a gyerekünk most. Elég korán és váratlanul jött.
Én azt gondolom nekünk egyelőre szorosabb és jobb lett a kapcsolatunk.
Az életünk változott meg. Az egymáshoz való viszonyunk nem. Szeretjük egymást, találunk időt magunkra, szexre, beszélgetésekre. Nyilván nem ugyanolyan minden, mint a gyerek születése előtt, ha valaki erre számít, akkor ne vállaljon gyereket. De szerintem ez nem rossz, nekünk jó irányba változott az életünk.
Egy majd' két éves gyerekünk van, a második még úton.
Igen megváltozott. Persze, hogy megválzozik ilyenkor, ez a természetes. Csak nem mindegy melyik irányba.
Nalunk 3 éves a nagy, fél éves a kicsi.
Sokkal kevesebb időnk van egymásra. Kettesben csak akkor tudunk lenni, ha a gyerekek alszanak.
Igy aldozatokkal jár, hogy pl fennmaradjunk tovább, es beszélgessünk, szexeljünk, vagy csak megnezzünk egy filmet. De szorosabb is a kapcsolatunk, mert én tisztelem őt, hogy mennyit dolgozik miattunk, ő tisztel, hogy a gyerekeinket így nevelem, a haztartast viszem...
Aki azt mondja, hogy nem változott meg, az hazudik.
Sajnos tény, hogy egy vagy több gyerek érkezése nagyon megváltoztatja az eddig két felnőttből álló kapcsolatot, teljesen más lesz az életritmus, a napi teendők, és ehhez alkalmazkodni kell mindkettőtöknek.
Van akiknél ez megy, mert felfogják a jelentőségét, és hajlandóak változtatni, és van akiknél meg nem, ezek el fognak válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!