Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Szoktatok este chatelni más pasikkal? Ha igen akkor meddig mentek el egy ilyen beszélgetésnél?
#20, igen, ilyenkor óhatatlanul elkezd kialakulni egyfajta kötődés. Mondjuk én ott rontottam el hogy a képe alapján már nagyon bejött mint pasi, mégsem álltam le mikor elkezdett a beszélgetés nagyon személyessé válni. Ennek ellenére sokáig nem akartam vele találkozni, de lassan mégis teljesen kitöltötte a gondolataimat, és az érzeseimet. Innen pedig már nincs megállj. Veszélyes dolgok ezek, mert hiába tudtam hogy ebből még baj lehet, borzasztó szükségem volt/van felnőtt emberrel való komoly, mély kommunikációra, amire a férjem sajnos nem képes, a barátnőm pedig ennyit nem ér rá. Meg a flört, a bókok is nagyon jól estek, ami itthon szintén nincs.
19
22.: Mindig van megállj. Attól, hogy beleszeretsz valakibe, még nem kell feltétlenül lefeküdni vele.
Viszont a házasságod rossznak tűnik. Gondolkozz el, van ilyen férjre szükséged? Lehet, hogy valóban jobban járnál a megismert barátoddal hosszú távon is.
Én nem maradnék olyan kapcsolatban, ahol nem kapok szeretetet, figyelmet, törődést. Természetesen nem mondom, hogy válj el, ezt neked kell eldönteni, de én így tennék. Ha a másik fél nem foglalt, akkor lehet, hogy a legjobb partnert találhatod meg benne. Van, akinek egy élet alatt se sikerül olyan párt találni, aki jó barát is egyben. Nem mindennap jön szembe ilyen ember velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!