Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Szoktatok este chatelni más pasikkal? Ha igen akkor meddig mentek el egy ilyen beszélgetésnél?
Előfordult már. Alapjában véve, semmit magamról, és írásnál tovább nem. Volt már hosszasabb izgalmasabb levelezésem, de volt egyestés általános témában beszélgetés is.
De újabban nem szoktam.
Páromtól függ.
Volt idegbeteg féltékeny baráom is aki mellett még a gyerekkortól ismerősömmel se chatelhettem aki ráadásul kulfoldon van, meg a szomszeddal se aki néha segit anyagilag, (odavissza segitjuk egymást), meg egyaltalán nem tarthattam ffi neművel kapcsolatokat. Akkor se ha eddig se jöttem ossze vele soha tehát több éve vagy évtizede is ugy barátaim hogy soha nem d.gtunk. nincs is mire féltékenykednie. De átvette a telefont is videocseten leüvöltötte a másik pasit es nekem is támadt.
Amugy normális kapcsolatban simán beszélek chatelek pasikkal is de egyik se érdekel mivel a páromba vagyok szerelmes meg érte kaparok meg ő érdekel csak. A többi meg nem.
Normalis pasik ezen nem akadnak fennt.
Ha tovább viszem a csetet ismerkedek meg esélyeket adok másnak az meg akkor van ha vmi nőzős talonozós gyökér párom van éppen és keresek más kapcsolatot inkább es nyitok a pasikra amit alapvetoen nem akarok merthát valójában a páromat akarnám, de az engem nem, igy magamra eroltetem hogy tessék lépni váltani ismerkni nyitni mások felé errol a majomról meg valahogy leválni. Aztán a másik sráctol fugg mennyire nyílik meg mennyire mutat szeretetet törődést mennyire tetszem mennnyire nyomul tapad, ennek függvényében vagyok én is nyitott vagy lépek a következőre.
Mindent összevetve pasiktol függ az hogy én mit teszek mit nem.
Úgy éz ki, csak a szerető feleségek szólnak hozzá.
Ehhez képest elég kevesen.
Mit gondol a többség?
Azt nem szívesen teregetik?
Barátokkal igen, de őket évek óta ismerem. Ismerkedni nem szoktam, időpocsékolás, mivel van férjem és nem akarok másikat, és Van jobb dolgom is, minthogy számomra abszolut érdektelen emberekkel pazaroljam az időmet:)
+ Elég Tisztességtelen is lenne vele szemben, nekem pedig van gerincem.
Időnként van hogy rám írnak ismerkedési célllal, de ezekre egy ideje már nem szoktam válaszolni. Eleinte visszaírtam hogy van párom, így nem szeretnék ismerkedni, erre elmondtak mindenféle r**bancnak , meg hogy ne kéressem magam stb és meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!