Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Szoktatok este chatelni más pasikkal? Ha igen akkor meddig mentek el egy ilyen beszélgetésnél?
Sose kene olyan pali aki megengedi😂
Ahogy az 5os irja, szamomra az a normalis reakcio
Régebben volt rá példa.
Na, most ezek nem tudják, hol a határ, várják, mikor férkőzhetnének pina-közelbe, vagy ha épp nem, akkor képesek annyira rátelepedni az emberre (amibe beletartozik a férjes, családos nő is, nem számít), hogy képes gyerekes sírást lenyomni, hogy nem írtam, meg le se szarom...
Legutóbbi:
Néha e-maileztünk. (A férjem tudta, kezdjük ott.)
Megkérdezte, bejelölhet-e facen. Finoman jeleztem, hogy ezt nem szeretném. Elfogadta.
Pár hét múlva megkeres messengeren és ír, hogy itt könnyebb a napi kommunikáció.
Na, itt estem neki mailen (Facebook-tiltás után persze), hogyha én 3 nap után akarok visszaírni, akkor akkor fogok, senki nem mondta, hogy naponta akarok vele kommunikálni.
Szerencsére azóta nem ír már ott se, és semmi ilyen szerencsétlen üzenetére nem vágyom, utálok pasikkal beszélgetni amúgy is, mert mindig van hátsó szándék, meg amúgy se kérdezgessék, hogy vagyok, "barátokra" sincs szükségem, el tudom foglalni magamat egyedül is, ha épp úgy jön ki a lépés.
Nekem elegem van a férjemtől úgyhogy be is regisztrálok egy oldalra, legalább legyen kivel kommunikálnom.
A férjem dolgozik, utána rohangál a hobbijaid után minden egyes nap.
Én dolgozok és utána annyi a munkám itthon hogy az nem embernek való.
Szanaszét hagy mindent, koszos, és kB 10 perc alatt iszonyat rumlit csinál.
Utána elmegy otthonról.
Majd a hülye úgyis kitakarít...
17. Talán nem egy igénytelen lusta disznót kellett volna választani. Ha cselédnek állsz önként, és nem állsz ki magadért, ne csodálkozz...
Egyébként barátokkal szoktam chatelni ( nyilván baráti témákban). Néha random idegenek szoktak rámírni, erről jellemzően értesítést se kapok, néha betévedek abba a részbe, akkor törlöm őket. Ha véletlen kapok róla értesítést friss üzenetről, akkor sem vàlaszolok, van férjem, szeretem, tisztelem őt és a családunkat + van jobb dolgom is, nem szeretem pazarolni az időmet jelentéktelen dolgokra.
Én pont igy vagyok. Nem akartam másik pasit, szeretem a férjem, de egyébként egész más okbol elkezdtem beszélgetni valakivel. Aztán csak beszéltünk, es beszéltünk, hamarosan sokkal többet tudtam róla mint a saját férjemröl, aki nem az a beszélgetős fajta.
Az meg hogy este van időm órákat irogatni egy masik pasival nem is tudom kinek a hibája...
Mi 4 honap után találkoztunk is. És igen, mivel irásban már túl mélyre mentünk lelkikeg is, így nem álltunk meg a kávézásnál... Főleg hogy külsőleg is nagyon tetszünk egymásnak.
Férjek figyeljetek a feleségeitekre, mert ha ti nem foglalkoztok velük, akkor fog más.
#19-re
Valóban veszélyesek az ilyen beszélgetések. Én is így jártam. Egyszercsak már azon vettem észre magam, hogy jobban belelátok a levelezőpartnerem lelkébe, mi van benne, mik a mélyebb érzései, mint a saját férjemébe. Jobban, mélyebben megnyílt mint férjem valamikor is.
És hiába talán ez nem is feltétlen csak nekem szólt, hanem nagyrészt személyiségfüggő, de akkor is veszélyes. Akaratlanul is elkezdhet kötődni az ember olyanhoz akivel mélyebben tud beszélgetni. Főleg, hogy egy igen komoly közös hullám adja már eleve azt, hogy két ember mélységekbe tudjon merülni egy levelezés folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!