Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kéne kötelező apasági teszt, mikor megszületik egy gyerek?
Meglátásom szerint ezzel nem vesztene senki semmit. Ha nincs rejtegetni való az anya részéről, akkor gond sincs egy ilyen teszttel, ha pedig nagyon ellenkezne, akkor ott már alapból gyanús valami.
"Az igazság sosem fél attól, hogy próbára legyen téve"
Természetesen állami költségre menne a teszt, nem pedig saját zsebre.
Természetesen az állam finanszírozná, magyarul mi, a befizetett adókból.
Én aztán leszarom, hogy egy idegen kölyök a Jóskáé, vagy a Pistáé-e, senkit nem érdekel ez, max. a Jóskát meg a Pistát.
Nézd, az állam a gyeremek védelemi miatt azt biztosítja, hogy a jogállása rendeztt legyen. Ezért foglalták törvénybe azt a vélelmet, hoyg a házasságban született gyermek apja az anya férje, ill. még a házasság felbontása után született gyerek esetén is (hátha a házasságban fogant). Pont. Megdönthető vélelem, aki nem ért egyet, majd intézi magának a további procedúrát.
Az, hogy házasságon kívül gyereket csinál valaki...ha aláírod vakon az apaságit, a te dolgod, ha nem, az is. Ha a bíróság rákényszerít (nyilván ha az elrendelt teszt alapján a te kölköd), akkor viselheted a következményeit, de addig nem vagy köteles.
Ha valakinek annyi pénze sincs, párkapcsolatban élve sem, hogy egy sz.ros dns.tesztet elvégeztessen, az meg húzzon gumit. Ha nem akarsz gyereket, akkor gondoskodj védekezésről. Nem, a nőre tolni, nem gondoskodás. A saját érdekeidről, egészségedről , jövődről te döntesz. Ha kényelmeskedsz, smucigoskodsz, és besikerül akaratodon kívül, akkor így jártál, és megint nem a másikra kell mutogatni.
A saját hü.lyeséged ellen az állam nem véd meg, de az eszközök neked is a kezedben vannak.
31 jogi analfabeta vagy.
A hazassag elott szerzett vagyon soha nem kozos. Az a kozos es megosztando vagyon amit a hazassag alatt szereztetek...
"Hogy lehet egy DNS zeszt negativ ???"
Ugy, hogy nincs DNS-e.
40F incel
Ha egy kapcsolat/hazassag idaig eljut, szerintem alapveto bizalmi problemak vannak, azert meg nem kar, ha vege.
Jelenleg 37 hetes terhes vagyok, erdekes volna, ha a ferjem ilyet kerne tolem. A volt felesegevel 6 honapos kapcsolatban vallaltak gyereket, tole ilyet nem kert, akkor velem a 3,5 ev kapcsolat es fel ev hazassag utan igencsak furcsallnam. De en bevallalnam, hadd koppanjon, amikor latja az eredmenyt, aztan elvalnek.
Kérdező,jobb lenne,ha orvozhoz fordulnàl,mert ez a gondolkodás nem normàlis.
És ne kezd bele párkapcsolatba,mert egy életre megnyomorítod a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!