Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kéne kötelezővé tenni esküvő előtt pár film megtekintését?
Olyan oktató jellegű filmekre gondolok, mint pl.:
PARÁZS A SZÍVNEK
TITKOK HÁLÓJÁBAN
A HŰTLEN
EGY NAP
...
nem, semmit nem kell kötelezővé tenni.
hagyd meg az emberek autonómiáját, szuverén döntése mindenkinek.
mi közöd más kapcsolatához, vagy ahhoz, h. azt hogyan bssza el? egy-két filmtől szted nem lesz válás, megcsalás? naiv!
csak szerinted, igen.
franc se fog ilyen baromsgokat nezegetni.
Ezek a mozik nem oktatófilmek, hanem fikciós szórakoztató alkotások.
Akkor már inkább dokumentumfilmeket említenél, amelyek párkapcsolati problémákat tematizálnak.
De kötelezővé semmiképp nem kéne tenni semmit. Egy kötelező dolog van az életben: meghalni.
Ez a paternalista, kioktató stílus nekem nem jönne be. Felnőtt embereket nem kell infantilizálni, sem beleszólni a privát életükbe.
Nem a filmnézés lenne a lényeg, hanem az, hogy utána beszélgessünk róla. Az általad felsorolt filmek közül én az Egy napot láttam. Nagyon sok kérdés megfogalmazódott bennem a film közben, amikről lehet beszélgetni, vitatkozni.
Kötelező jelleggel hülyeség bármit is csináltatni. De mindenképpen jó dolog közösen megnézni valamilyen alkotást és utána beszélgetni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!