Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak szerintem kéne kötelező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kéne kötelező apasági teszt, mikor megszületik egy gyerek?

Figyelt kérdés

Meglátásom szerint ezzel nem vesztene senki semmit. Ha nincs rejtegetni való az anya részéről, akkor gond sincs egy ilyen teszttel, ha pedig nagyon ellenkezne, akkor ott már alapból gyanús valami.

"Az igazság sosem fél attól, hogy próbára legyen téve"

Természetesen állami költségre menne a teszt, nem pedig saját zsebre.

júl. 27. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
3%

Erdekes, hogy a NAV 1000 forint bevetelrol is papirt ker, hogy honnan is van, de az apasag meg csak ugy bemondasra megy.

40F incel

júl. 28. 00:48
 42/64 A kérdező kommentje:
Ha a férfi hűtlenség derül ki, az nem jár olyan anyagi vonzattal a nőnek mint más gyerekét felnevelnie a férfinak.
júl. 28. 00:50
 43/64 anonim ***** válasza:
100%

31: Csak a házasság után szerzett vagyon feleződik, amiből még házasság alatt is ki van vonva az öröklés.

Nincsen ilyen, amilyet írsz.

júl. 28. 00:53
 44/64 anonim ***** válasza:
58%
Kerdező sztem a hiszti helyett kövesd a 40-es peldajat, nem hulyeseg. Fogod az ujszülött babacskat, stikaban veszel tőle nyalmintat egy speci eszközzel, majd magadtol is, beküldod a laborba, kicsengeted a penzt es ennyi.
júl. 28. 00:53
 45/64 anonim ***** válasza:
100%
42, ez így nem minden esetben igaz. Egy válás se olcsó és azt a nő is "fizeti" ha a pasiról kiderül, hogy nem sikerült fenntartani a gatyáját. A másik, hogy a közös gyereket meglopja (amennyiben lesz balkézről is egy), hiszen ott a tartásdíj meg az öröklés.
júl. 28. 01:00
 46/64 anonim ***** válasza:
11%

29: Nem csak a válásra, hanem más házasság alatti vagyoni viszonyokra is vonatkozik a házassági szerződés.

Általában egy vagyontárgy családi kötelékekben van, nem egyedül a házasulandóé, hanem ükszülőktől kezdve göngyölődik. Még jó, hogy szeretné előre letisztázni a két család, mi pontosan kié milyen esetekben.

júl. 28. 01:13
 47/64 anonim ***** válasza:
* már házasság alatti
júl. 28. 01:14
 48/64 anonim ***** válasza:
65%
Nem csak szerinted, van még pár hasonló paranoiás incel, mint te. De nekem aztán nyolc, én férfival nem vállalnék gyereket amúgy sem, csak egyedül. Nem érdemlitek meg a családot.
júl. 28. 02:40
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva lenne igy gyereketvállalni hogy a pali meg letagadja.
júl. 28. 05:54
 50/64 anonim ***** válasza:
100%
Legyen apasági teszt, de akkor a feleségeknek is küldjék meg az eredményeket amikor a szerető szül, hihi, lenne botrány.
júl. 28. 06:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!