Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kéne kötelező apasági teszt, mikor megszületik egy gyerek?
Meglátásom szerint ezzel nem vesztene senki semmit. Ha nincs rejtegetni való az anya részéről, akkor gond sincs egy ilyen teszttel, ha pedig nagyon ellenkezne, akkor ott már alapból gyanús valami.
"Az igazság sosem fél attól, hogy próbára legyen téve"
Természetesen állami költségre menne a teszt, nem pedig saját zsebre.
20-as! Hát az milyen megalázó, mikor a bizalom duma után negatív a teszt, na az a szép baleset még.
Nem a falábú válogatottra kéne költeni a pénzt, meg nem zsebre vágni a köpcösnek a az eus pénzeket és mindjárt telne az ilyen "jelentéktelen" dolgokra mint az oktatás és az egészségügy.....
"Minek lenne veled egy olyan férfi, akiért ennyire sem lennél hajlandó?"
A nő? Mire lenne hajlandó? A gyereknek kell hajlandónak lenni.
Vércsoportból kiderül, ha kizárt hogy te vagy az apa, az pedig egy 5000 Ft-os vizsgálat.
De ki akarna így gyereket vállani veled?
Értelmes nő otthagy, amint meghallja, hogy milyen agyszüleményeid vannak. Vagy megcsinájátok a tesztet, te vagy az apa, aztán meg lepereli a nadrágod gyerektartás címszóval. 😂
26: De az apja az pont a törvényes képviselője, tehát ő dönthet helyette is. Semmivel nincs több joga az anyának a gyerek dolgaira, mint az apának.
Bármikor bevihetsz körmöt, haj- vagy nyálmintát egy laborba, így most akkor azon megy a hiszti, hogy ne kelljen érte kifizetned 70 vagy 140 ezer Ft-ot... ?
Nem kell senkiben vakon meg feltétel nélkül bízni, mert ha évekig együtt élsz valakivel, akkor az a bizalom megalapozott lesz. Vagy pedig nem, de az meg a te sarad, ha olyan kapcsolatban maradsz benne, ahol nem bízol a másikban.
Nekem ez ugyanaz a kategória, mint pl a házassági szerződés. Ha már most arra készül valaki, hogy válás esetén mi lesz, annak szerintem felesleges belemennek alapból a házasságba.
Bezzeg az en kerdesemre nem valaszoltal, nem fejtetted ki hogy ez az allamnak miert is lenne jo..
Amugy a 23-as sztem nem feltetlenul arra gondolt, hogy egy lelketlen szörnyeteg vagy, hanem inkabb egy luzer tipus, akinek ugyse fog akarni senki gyereket szülni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!