Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak szerintem kéne kötelező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kéne kötelező apasági teszt, mikor megszületik egy gyerek?

Figyelt kérdés

Meglátásom szerint ezzel nem vesztene senki semmit. Ha nincs rejtegetni való az anya részéről, akkor gond sincs egy ilyen teszttel, ha pedig nagyon ellenkezne, akkor ott már alapból gyanús valami.

"Az igazság sosem fél attól, hogy próbára legyen téve"

Természetesen állami költségre menne a teszt, nem pedig saját zsebre.

júl. 27. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

Pedig a házassági szerződés sem hülyeség, főleg ha nagy anyagi különbséggel megy bele a kapcsolatba. Van pl 100 millió a számlámon, a nevemen 2 ingatlan a másik félnek meg semmi, aztán egy válás esetén meg bukok 50 milliót meg egy ingatlant? Na ne vicceljünk már.

A házasságok közel fele válással végződik, ami elég borzasztó és elgondolkodtató arány.

júl. 28. 00:01
 32/64 A kérdező kommentje:

30-as! Az államnak anyagilag sehogy nem lenne megérős, itt az ember érdekeit kéne szem előtt tartani.

Amugy örülök, hogy te is nyomatékosítasz az emojizással.

júl. 28. 00:03
 33/64 anonim ***** válasza:
100%
Igen az ember erdekeit nezi, elsősorban a magatehetetlen kiskoru erdekeit.
júl. 28. 00:12
 34/64 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel pénzelhetem a szomszéd gyerekét is, mert ahhoz is annyi közöm lenne....

Magától a vizsgálattól meg semmi baja nem lesz a gyereknek, mert nem is fog rá emlékezni hogy volt olyan, ha nem mondják el neki.

júl. 28. 00:16
 35/64 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább az apaság vélelmét törölném el. Vagy ha már ez van, akkor a házas férfi se ismerhessen el házasságon kívüli gyereket magáénak. Ez így lenne igazságos.

Nem is értem, hogy miért feltételezi a törvény azt, hogy a férj az apa?

Az a baj, hogy sokan nem is tudnak erről a törvényről, hiába házasok. Én is csak akkor tudtam meg, mikor terhes lettem és már kb 7 éve nem éltünk együtt a még férjemmel. Tudom,tudom....el kellett volna korábban válni🤷‍♀️

júl. 28. 00:17
 36/64 anonim ***** válasza:
96%

Ha kötelező lenne, nem zavarna.

Ha a jelen helyzetben apu bizalmatlan, akkor is csináltassa meg nyugodtan, csak utána beadom a válókeresetet. Én nem fogok kakukk fiókát szülni, de azt se viselem el, hogy lekrvázzon a párom. Márpedig, ha úgy gondolja, hogy nem ő az apa, akkor vagy a szent lélek szállt meg, vagy egy mocskos krva vagyok szerinte. Ilyen ember meg nem kell az életembe.

júl. 28. 00:28
 37/64 anonim ***** válasza:
63%
De látod pont ezt mondom. Eszem ágában nem lenne olyanhoz hozza menni, aki már arra készül, hogy el válunk és viszem a fele vagyonát. Alapból ekkora anyagi különbséges kapcsolatban nem lennék benne, de ha már benne vagyok, akkor ne aggódjon már ilyenen, hogy mi lesz, ha válunk.
júl. 28. 00:30
 38/64 A kérdező kommentje:

Arról beszélek, hogy kötelezővé kéne tenni. Nem kérés alapon, hanem törvényi alapon.

Senki nem úgy megy bele egy házasságba, hogy válás lesz a vége, ahogy egy hajóra sem úgy száll be senki hogy el fog süllyedni, de azért mentő övet viszel magaddal.

júl. 28. 00:35
 39/64 anonim ***** válasza:
95%

Annyira látszik hogy te csak dühös akarsz lenni valami miatt; bármi miatt.

Egyrészt abszolút nem reális hogy a kormány mindenkinek apaságit ajándékozzon, szóval a kérdés önmagában is csak provokáció, másrészt saját bevallásod szerint te még a közelében sem vagy a családalapításnak, vagy egy komoly kapcsolatnak, de azért veszekszel itt mindenkivel a semmin.

Ilyeneken majd aggódik az, akinek épp aktuális.

Amúgy ügyesen ignoráltad az olyan válaszokat amik a férfi hűtlenségről szóltak!

júl. 28. 00:39
 40/64 anonim ***** válasza:
26%
Ha lesz gyerekem, én titokban csináltatni fogok egy tesztet.
júl. 28. 00:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!