Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az oka annak, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy ilyen sok válás és rossz házasság van?

Figyelt kérdés
Ha csak a közvetlen környezetemet nézzük, akkor is kb. 2 olyan házasságot tudok mondani a 30-ból, amire azt mondom, hogy jól megvannak egymás mellett a felek. Persze ott is vannak veszekedések, de kitartanak egymás mellett, nem lépnek félre és tisztelik egymást. A többiben épp válni készülnek 2-3 gyerek után, vagy ha nem is válnak el, de egymást szapulják egyfolytában, megcsalják egymást, anyagilag nem túlzottan stabilak, hónapról hónapra élnek stb. Azért érdekel ez a téma, mert én is meg akarok nősülni a közeljövőben (mondjuk így már 2-szer is meg fogom gondolni) és nem szeretném, ha az én házasságom is ilyen sorsra jutna. Mi a titok? Szerencsejáték az egész?
2024. jún. 17. 07:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyit olvastam csak erről, meg hát a környezetemben is rengeteg ilyen volt,/van, hogy megcsalás vagy fizikai bántalmazás miatt a leggyakoribb a válás.

Az egyik legjobb barátnőm pl, 14 év hàzasság ami egy 18 éves kapcsolat volt + 3 gyerek után vàltak el. Megcsalta a férje. Azóta a nőnek új párja van 2 éve. Az ex vissza akarta könyörögni magát mert a szerető otthagyta egy másik farokért, de a barátnőmnek volt esze és nem engedte.

Mi 14 éve vagyunk együtt, 12,5 éve házasok is, szeretjük egymást, lelki társak vagyunk, boldogok együtt. Egyikünk sem tudná elképzelni hogy véget érhet,ha csak nem a halál választ el.😔

Szeeintem valamilyen szinten kell szerencse is, hogy találj olyan párt, akivel annyira egyhullámhosszon vagytok, összetartoztok. Ha ilyet sikerül találnod, nagy eséllyel nem fogtok elválni. Én ilyet az exkapcsolataimban pl nem éreztem soha, csak a férjemmel.

Az a baj, hogy sokan úgy házasodnak, hogy az épp aktuálissal, vagy mert már ketyeg a biológiai óra, stb, és nem azért mert azt érzik, hogy ő lenne az igazi és egyetlen nagy szerelem és már nem találnának olyat akivel sokkal jobban összepasszolnak.

2024. jún. 18. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem csak az érdekelne, hogy honnan tudod ennyire, hogy más kapcsolatában mi zajlik?

Mármint nem azért mert nem hiszem el, csak én esetemben pl. az szokott lenni, hogy mindenkiről azt hiszem milyen jól megvannak aztán kiderül, hogy: válnak, megcsalja egyik a másikat, meghallom ahogy veszekednek vagy éppen kívülről jó minden de igazából langyoska*i...

2024. jún. 20. 23:36
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Viszonylag nagy ismeretségi köröm van, kedvelek mindenkit közülük. Nem akartam senkit szapulni közülük, csak nem szeretnék belefutni én is abba, amibe ők.
2024. jún. 20. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!