Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy tartanal ki, ha akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tartanal ki, ha akkor jössz rá, hogy rossz férfival vallaltal gyereket mikor már késő?

Figyelt kérdés

Meg kicsi a gyerek, nem tudunk elvalni. Ráadásul így is közölte már most, hogy úgyis nála marad, mert nekem nem lenne elég pénzem eltartani.

Na most a kérdés, hogy lehet épp ésszel kibírni így pár évig? Más is el úgy házasságban, hogy mindennap úgy érzi tönkrement az élete a rosszul választott házastárs miatt?

2021. jún. 7. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem voltak jelek elotte?
2021. jún. 7. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen már gondolkozni. A múltba már nem mehetek vissza, hogy ne kossem össze vele az életem. Mindig utólag okos az ember. Most inkább arra koncentrálnek a jelent, hogy éljem túl és tervezhessem a jövőm.
2021. jún. 7. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én semmiképp sem a fenyegetőzéseit venném figyelembe, mert ez is egy pszichológiai hadviselés, hogy érezd magad reménytelenül. Sőt sokan ezért nem lépnek ki, mert rosszabbnak ítélik a lehetőségeiket, mint ami valójában.

Szóval a kezdeti kétségbeesés után elkezdenék informálódni. Nem tudom mennyire rossz a helyzet, de ha az internet nem segít, akkor olyan helyeket is felkeresnék tanácsadással mint a családsegítők, nane. Amúgy önmagában az, hogy " nem tudod eltartani" nem egy autonatikus érv a gyerek elvételére, sőt minél kisebb annál jobbak az esélyeid. Dolgoztam anyaotthonban, ahol volt nő, akinek az exférje 2 bmw-t tartott a garázsba.

Most ne érzelmi alapon gondolkodj, hanem racionálisan.

Ez az első és legfontosabb! Próbálj gondolatilag kitörni abból a körből, ahol most tartasz. A fenyegetések egyik füleden be, másikon ki.

2021. jún. 7. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Párterápia?
2021. jún. 7. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Sehogy. Miért ne tudnátok elválni? 3 év alattit eleve nem vesznek el az anyától, hacsak nem bántalmazza, vagy az utcára viszi.

Kérj segítséget, szülőktől, barátoktól, keress munkát, bölcsődét, ha telik rá albérletet. Azt meg ne felejtsd el, hogy a házasság vagyonközösség, plusz a gyerektartás is jár, ha nem is tudtok megegyezni a bíróság megítéli, ami jár, hiába fenyegetőzik.

2021. jún. 7. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Én 5 éve élek ebben. Mintha élve eltemettek volna. Voltam azóta szerelmes, de így elmegy mellettem minden lehetőség.

Minden nap megküzdök azért, hogy életben akarjak maradni a gyerekemért.

2021. jún. 7. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vâltoztatsz nem vàltozik semmi! Én megprobalnam a kapcsolatbol a legjobbat kihozni, es elfogadni, ahogy van, es paralell függetlenné vàllni minél gyorsabban, aztan megmutatni a kedves férjnek, hogy nélküle is többet érsz. Lehetőségek mindig vannak, ha nehéz is! Bizz magadban!!
2021. jún. 8. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
PErsze, hogy nem akarsz! elválni, hiszen nincs miből éljetek. Akkor szorítsd össze a fogad és tűrj, de amint tudsz, menj dolgozni - értsd: amint intézménybe tehető a gyerek.
2021. jún. 8. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben vagyok en is. Folyton fejemhez vágja, hogy mennyire szar döntés voltam, meg sem érdemlem a vezetéknevüket sem (gyerekkel), s hogy mennyire nem vagyok értelmes. Hogy ő csak felcsinált... hogy ő elviszi a gyermekünket mert ő nettó 300e keres én meg diplomás gyedet kapok , s az se tart sokáig stb stb...

Meg van kötve a kezem. Én is úgy erzem élőhalott vagyok... csak tengek, lengek...

Válásról hallani sem akar. Neki kényelmes ez, hogy rajtam vezeti le a feszültségét... mondta, hogy akkor elmegy ha viheti a gyermekünket.... De ebbe en nem megyek bele. (Most másfél éves)...

2021. jún. 12. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Elmennék máshova, ahol jobban keresnék. Vannak képzést, szállást biztosító állások is. A gyereket tartsa meg.
2021. jún. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!