Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akárhányszor hallok egy élet történetet, és benne a
házasság: ha a férfi életének a karrierje egy rossz
fordulatot vesz, akkor kész: jön a válás.
Mondhatni, a házasság az anyagiak miatt jó dolog akkor?
Ismerek olyan házaspárt akik azután váltak el, hogy a férj vállalkozása csődbe ment. Az anyagiaknak nagy ráhatásuk van a házasságra, de hogy a házasság az anyagiak miatt lenne jó dolog azt nem hiszem. Nyilván könyebb az élet ha ketten keresnek
2021. jún. 27. 11:40
Mindig is arról szólt! Csak ma ilyen nagy divat tagadni azt, hogy a párkapcsolathoz (főleg a férfi oldaláról) rengeteg pénz kell. Ha nincs, dobva vagy.
2021. jún. 27. 11:42
szerintem ez mindig is így volt, bár lehet, hogy a középkorban nehezebb volt válni
2021. jún. 27. 11:44
persze.. az élethez pénz is kell, főleg ha van egy kitartott "háztartásbeli" feleséged.
2021. jún. 27. 11:53
Szerintem nem ennyire egyszerű ez a dolog. Az anyagi problémák, a létbizonytalanság a legszebb szerelmet/családot is tönkreteheti. Ilyenkor a veszekedések is gyakorivá válnak, mivel van egy állandó konfliktusforrás, amit nem tudnak megoldani. Tehetetlenségükben a pár két tagja elkezdi egymást hibáztatni, egymáson töltik ki a frusztrációjukat. Ez egy elég gyakori forgatókönyv, az viszont nem fontos mi miatt kerülnek rossz anyagi helyzetbe.
A másik amit észrevettem, hogy sok férfi hajlamos a karrierbeli sikertelenségeit kompenzálni. Elég gyakori,hogy a sikertelenségeket elszenvedő férfiak inni kezdenek, és/vagy a családjukon, partnerükön vezetik le a frusztrációjukat. Agresszívvé, kötekedővé válnak. Holott alapvetően lehet, hogy a feleség támogatná,hogy egyenesbe jöjjön a férj, viszont az abuzálás miatt és az elidegenítő viselkedés miatt egy idő után inkább kilép a kapcsolatból.
2021. jún. 27. 11:53
Igen, tudjuk minden magyar férfi szent, mártír, egyetlen egyedülálló anya sincsen, akit szülés -terhesség alatt megcsalt a férje, majd szépen elhagyott, azóta szarva a gyerekekre, gyerekre.
2021. jún. 27. 12:02
"A másik amit észrevettem, hogy sok férfi hajlamos a karrierbeli sikertelenségeit kompenzálni. Elég gyakori,hogy a sikertelenségeket elszenvedő férfiak inni kezdenek, és/vagy a családjukon, partnerükön vezetik le a frusztrációjukat. Agresszívvé, kötekedővé válnak. Holott alapvetően lehet, hogy a feleség támogatná,hogy egyenesbe jöjjön a férj, viszont az abuzálás miatt és az elidegenítő viselkedés miatt egy idő után inkább kilép a kapcsolatból." Apám ilyen volt, anyám tartotta el. Minket terrorizált lelkileg, rajtunk verte le, hogy nem mennek a dolgok megfelelően. Ezért fantasztikus olvasni az itteni nőgyűlölő horda picsogását a nők gonoszságáról. Anyám SOHA nem hagyta cserben. Ez az itteni inceleknek negyedannyira sem menne, az első nehézség után lelépnének ott hagynának gyereket, asszonyt.
2021. jún. 27. 12:05
7 Az én apám is pont ilyen volt, csak annyival kiegészítve, hogy ő sosem keresett jól, anyám alapból több pénzt vitt a kapcsolatba. Anyám sosem volt munkanélküli, apám rendszeresen, éveken keresztül.
Egyébként ezt a jelenséget pszichológusok nagyon szépen felvázolják, ezt nem csak te és én figyeltük meg az élettapasztalataink alapján.
2021. jún. 27. 12:10
Igen. Minden nő qrva. Ezredik felvonás.
2021. jún. 27. 12:48
Semmi sem törvényszerű. A mi házasságunk pl épphogy akkor ment tönkre amikor az exférjem vállalkozása befutott (amint lett pénze rögtön lecserélt egy fiatalabb, gyermektelen nőre...) 🤷♀️😅
2021. jún. 27. 15:10
Kapcsolódó kérdések: