Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatotok volt a párotok előtt, akivel
összeházasodtatok?
Figyelt kérdés
4,5 éve vagyunk együtt, nekem előtte csak 4 pasim volt, emiatt úgy érzem korai lenne, nem akarok később, mondjuk 5-10 év múlva rádöbbenni, hogy nem éltem ki magam, és ezért elválni. Jelenleg nem érzem úgy, hogy másra vágyom, de sosem tudhatom, hogy mit hoz a jövő.
Csak egy barátom volt előtte, mert viszonylag fiatalon ismertem meg. De így se éreztem soha (utólag se), hogy nekem jobban ki kellett volna élnem magam vagy ilyesmi. Amúgy akkor se tudhatod, hogy mit hoz a jövő, ha 10 vagy 20 barátod lett volna korábban.
2021. jún. 22. 19:40
2/19 anonim válasza:
Nekem a mostani baratom elott egy klasszikus ertelemben vett parkapcsolatom volt, az is egy évig tartott, első szerelem volt ennek ellenére. Jelenleg 26 éves vagyok, most vagyok eletem 2. parkapcsolataba, a szingli időkben viszont sokat voltam a barataimmal, bulizgattam, flortolgettem. Ezek után én úgy érzem, hogy bármikor le tudnám elni az eletem a jelenlegi párommal.
Nem tudom hány éves vagy, gondolom én fiatal, így viszont a “csak 4 pasim volt” rész meg is magyarázza, hogy miért felsz attól, hogy nem elted ki magad..
2021. jún. 22. 19:40
3/19 anonim válasza:
2. vagyok: viszont ha most úgy érzed, hogy felsz, hogy nem elted ki magad, fixen nem a jelenlegi párod lesz a befutó. Just sayin’
2021. jún. 22. 19:41
4/19 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok, fiatal még szerintem egy életre szóló döntéshez. Nem érzem úgy, hogy nem éltem ki magam, azt írtam, hogy nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben fogom ezt érezni.
2021. jún. 22. 19:45
5/19 anonim válasza:
Ha ez csak egy pillanatnyi érzés, nincs baj.
Egyébként tok szubjektív dolog, valaki már 25 évesen házas és szül, te még nem érzed magad késznek erre, hozzátenném én sem.
Szereted a párod?
2021. jún. 22. 19:46
6/19 A kérdező kommentje:
Nyilván, különben a házasság gondolata sem merülne fel bennem, kinőttem már régen abból,hogy a külvilágnak akarjak megfelelni.
2021. jún. 22. 19:47
7/19 anonim válasza:
Ez a nem éltem ki magam ócska kifogás. Semmivel nem leszel előrébb, ha még 50 pasival lefekszel. Nem beszélve arról, hogy ha most minden rendben, de elkezdesz kalandozni, akkor őt elveszted. Nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, 5-10 év után hidd el, hogy nem ezért fogsz elválni!
2021. jún. 22. 19:50
8/19 anonim válasza:
Nekem csak egy komoly párom volt előtte, akivel elvesztettem a szüzességem. Azóta (29 éve) vagyok együtt a párommal. És az utóbbi pár évben nagyon-nagyon vágyom arra, hogy mással is kipróbáljam. 48F
2021. jún. 22. 20:09
9/19 anonim válasza:
1 párom volt férjem elött.
18voltam mikor összejöttünk, 22 mikor szétmentünk.
Férjemmel a 24.szülinapom elött 2 héttel jöttünk össze.
26voltam mikor megszületett a fiunk, 27 mikor összeházasodtunk, 28vagyok, 25hetes terhes a 2.babánkkal.
1 pillanatra nem jutott eszembe, hogy élni akarnék majd egyszer valamikor, vagy hogy korai lenne, vagy ilyesmik.
Kiéltem magam amennyire akartam.
Szamomra meg gáz, ha valaki 30 felett akar "bulizni, pasizgatni, stb..." az a kor számomra már nem arról szól.
2021. jún. 22. 20:20
10/19 anonim válasza:
4,5 év után 28 évesen ezen gondolkodsz? Már most csak megszokásból vagy vele, vagy mert félsz kilépni. Egyhelyben akarsz toporogni örökké?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!