Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatotok volt a párotok előtt, akivel összeházasodtatok?
3. 29 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, most lesz az esküvőnk. Egyetlen pillanatig nem éreztem még úgy, hogy ne éltem volna ki magam. Ilyet csak az első kapcsolatomban éreztem...
Nem is értem. 4 pasi, nem 0. 5 kapcsolat nem elég? Akkor a kapcsolatoddal van a probléma.
5 férfi volt előtte. És tud valamit, mert miatta bevállaltam az esküvőt és a gyereket is. Pedig egyik sem szerepelt soha a terveim között.
Én vele a "révbe értem" érzést éltem meg, úgyhogy igazából tojok le mindenki mást.
6 kapcsolatom volt plusz kb 20 akikkel csak futó kaland vagy csak szex.
Ezek között voltak persze amik kimaradhattak volna, meg voltak olyanok is, amiket jó volt megélni, megtapasztalni. Hiányérzetem lett volna...
A mostani pasimmal nagyon jó a szex, így nem jut eszembe, hogy kellene bármi vagy bárki más. De ha nem lenne ennyire jó, jönne a hiányérzet, és nem maradnék a kapcsolatban, hiába szeretjük egymást.
19 éves koromtól: 4 hosszabb-rövidebb párkapcsolat, 1 barátság extrákkal, és 1 egyéjszakás kaland.
A férjemmel 24 évesen ismerkedtem meg és jöttünk össze. 1,5 évvel később össze is házasodtunk. Mióta őt megismertem, nem kell más. Ő az igazi, életem egyetlen szerelme:)
Most vagyunk együtt 11 éve:))). Ő az egyetlen akibe szerelmes lettem.
És az az igazság, hogy másokkal a szexben sem passzoltunk úgy, mint a férjemmel.
Nekem 2 nővel volt viszonyom a házasságom előtt, egyik sem tartott sokáig.
Szexuálisan teljesen kielégítőek voltak ezek a kapcsolatok.
Ez kb arra volt elég, hogy rájöjjek, hogy a szex kb. másodlagos vagy harmadlagos szerepet tölt be a kapcsolat stabilitásában, más dolgok sokkal fontosabbak.
Soha nem tudtam elképzelni, hogyan lehet valaki bizonytalan 4,5 év(!) párkapcsolat után.
Az embernek kellenének céljainak lennie az életében, a párkapcsolatot illetően is. Úgy látom, hogy neked nem nagyon sikerült ezeket definiálni 28 év alatt.
Kérdező, megkérdezted már magadtól, hogy mi a célod egy párkapcsolattal?
Annyi, hogy legyen az életedben egy szexpartner, bulipartner, utazáshoz partner? Akkor mi a francnak ragadsz le egy embernél? Éljed az életedet, szexelj, bulizz utazzál. Ezekhez nem kell fix partner, lehet pár havonta cserélni, a változatosság még izgalmas is.
Vagy családot, gyereket akarsz?
És 4 év alatt nem tisztáztad ezt a pároddal, hogy ő is akar családot, gyereket? Ha igen, és egyetértés van, akkor mi a fenére vársz? 28 évesen éppen időben vagy, hogy férjhez menjél és gyereke(kt)t szülj, ha a párod is támogat.
Ha te családot, gyereket akarsz, de a párod meg nem, akkor meg már régen ott kellett volna hagynod, mivel a kapcsolati céljaitok nem egyeznek, és a kapcsolat hosszú távon halott.
Csak pazarlod a saját idődet, és közben meg repül az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!