Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne mennyire elfogadható az ha házasságban a jeggyürűk nem egyeznek meg?
Figyelt kérdés
A völegénynek karika gyürűje van, a menyasszonynak pedig köves eljegyzési gyürű szerüség,a hagyomány szerint karikagyürű illendö..viszont már a 21.-ik században élünk. Mennyire elfogadható ez szerintetek?2021. jún. 22. 14:19
1/6 anonim válasza:
Hát engem egy cseppet sem zavar, hogy kinek milyen gyűrűje van. Miért ne lehetne olyan, amilyet ők szeretnének?
2/6 anonim válasza:
Halálos bűn, a pokolban fogtok elégni mindketten.
3/6 anonim válasza:
Hagyomány szerint a jegygyűrű nem szakadhat meg, vagyis nem lehet benne nagy kő, csak egészen picike.
Ha ez titeket nem érdekel, akkor meg nem mindegy, milyenek a gyűrűk?
4/6 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli a jegygyűrűje másnak. Ki nézegeti másik ember gyűrűjét direkt? Sokan nem is hordják.
5/6 anonim válasza:
Szerintem mindenki magasról elkakilja, hogy kinek milyen gyűrűje van. Nem is értem. Most ha a szomszéd Marika néni azt mondja hogy nem illik, akkor nem lesz?
6/6 anonim válasza:
Én pasiként úgysem hordom mert nem bírom az ujjamon az ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!