Elfogadható ez egy házasságban? Milyen hatása lehet?
Hupsz, elgépeltem:
Édesanyám (55) szerint van olyan, hogy ez megengedhető.
Az en hazassagomban nem elfogadhato, de mi nem is akarunk ilyet, nem vagyunk ra. Hogy mas mit csinal es hol huzodik meg neki az a bizonyos hatar, nem az en tisztem eldonteni. Ha mindket fel akarja, nem valoszinu, hogy lesz negativ hatasa. Ha mar egyszer megteszik es elvezik, szerintem utana szinte biztos, hogy ujra es ujra megteszik. Aztan lehet, hogy ennek hosszutavon lesz kovetkezmenye. Nem tudni. Kapcsolattol fugg.
Huszoneves, hazas N
Nemhogy egy házasságba, de egy párkapcsolatba sem fér bele számomra. Annyi minden mással fel lehet dobni a szexet, ha esetleg túl megszokottá válik, én ebbe semmiképpen nem mennék bele. Még ha a harmadik egy férfi, akkor sem.
21L
Számomra nem elfogadható!!
Szerintem ha ilyen felmerül egy kapcsolatban/házasságban akkor már gondok vannak.
6 éve házas 28 éves nő
Nekem nem lenne elfogadható, de ha mindkét(!) fél vágya az, akkor ki vagyok én, hogy kritizáljam őket? (illetve mindhárom)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!