Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "garázs férjekről" ?
Érthető, hogy fáradt vagy, de ha egyszer kell a pénz akkor azért dolgozni kell.
Egyébként kiszámoltátok, hogy tényleg szükség van-e a plusz pénzre? Nem lehet már lejjebb faragni a kiadásokból, igényekből? Lehet erről a férjeddel beszélgetni?
Az én férjem is hasonló. Szó szerint reggeltől késő estig képes dolgozni, így nekem marad a 3 éves meg a csecsemő, plusz az egész ház. Én nem haragszom, nem szenvedünk szükséget semmiben. Mivel itthon dolgozik ha zűr van (pl mindkét gyerek egyszerre sír, vagy épp sehogyse tudok a babával foglalkozni) besegít. Ha csak szorakozna már kivertem volna a balhét, de tényleg dolgozik.
Ettől függetlenül láttam már olyat hogy valaki azert maradt késő estig a munkahelyen, mert nem akart hazamenni a gyereksírásra. De ő, vagy inkább ők nem dolgoztak akkor már, csak neteztek (még nem volt okostelefon)
Ott a pont! :)
Fiatalabb koromban hasonlóan csináltam én is, mint a kérdező férje, csak én nem azért gályáztam munka után, hogy mindenünk meglegyen, hanem hogy élhető körülményeket teremtsek. Bele is fáradtam. Először kijelöltem a vasárnapot, amikor nem voltam hajlandó semmit csinálni, legfeljebb ilyen alap dolgokat, mint a mosogatás, teregetés. Aztán szombatra halasztottam minden szart, mert munka után már nem voltam hajlandó semmire, ami 1 óránál több időt vesz igénybe. Tologattam a gyerekkel a kisautókat inkább, meg feküdtem a kanapén, böngésztem a telón. Az asszonynak nem tetszett, de el kellett fogadnia. Nem lehet az embernek kizsákmányolnia magát.
Az ilyenekről az a véleményem, hogy menekülnek otthonról, elegük van a családosdiból. Inkább elmolyol garázsban mint hogy veletek legyen, ha kell ha nem.
Több ilyen is volt már az ismerőseim között. 1 példa:
Egyik barátnőm férje is ezt csinàlta. Az első időkben még a garázsban szerelgetett, később már haza sem ment, egyre többet maradt ki otthonról. " túlóra" címen vagy fèl évig kezelgetett egy másik nőt. Most válnak. Alig 2 éves a közös gyerek.
Elöbb kellett volna a pénz, utána a gyerek.
Valószínűbb sajnos, hogy csak menekül.
Így nőttem fel. Ilyen "apa" mellett. Gyakorlatilag nem volt apám. Kell ez neked kérdező?
Ő nem akarta ezt a gyereket, ez tény. Mondani bármit lehet, de világos, hogy nem akarta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!