Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "garázs férjekről" ?
Figyelt kérdés
Férjem meló után még estig a garázsban szerel, hogy nekünk meglegyen mindenünk. Ugyanakkor van egy féléves gyermekünk és minden az én nyakamba szakadt. És ilyenkor a hétvégén is tolja. Régen jobban viseltem,de most ki vagyok...máj. 2. 18:45
1/20 anonim válasza:
Hát akkor talán ideje lenne megbeszélni vele, nem?
Vagy küld el neki a linket...
2/20 anonim válasza:
Munkába menekül a gyerek miatti kötelezettségek elől.
3/20 anonim válasza:
Beszélj vele. Szerintem is a szerelés a hobbija és jobb neki a hobbiját csinálgatni mint a gyerekkel foglalkozni. De ez nem így működik. Te is szívesebben mennél welnessbe de meg kell csinálni amit meg kell, így ő is vegye ki a részét. Ez van, vegye tudomásul és kész.
4/20 anonim válasza:
Ilyen apa mellett nőttem fel. Szó szerint mellette, a házban. Nem kívánok senkinek ilyen gyerekkort.
5/20 anonim válasza:
Ennyi erővel egyedülálló anya is lehetnél, mi változna? Én nem élnék ilyen kapcsolatban, az meg elég szar szöveg, hogy meglegyen mindenetek, mert végülis neked csak férjed és segítséged nincs, a gyereknek meg apja nincs.
6/20 anonim válasza:
Nőként írom....
Ha meg persze kiesne ez a pénz, akkor a kérdés arrol szólna, hogy "nem elünk meg" 😏😏
7/20 A kérdező kommentje:
#6 igen... Ezért körforgás az egész...
máj. 2. 19:46
8/20 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki :D addig sincs otthon! Örülj neki Te is!
9/20 anonim válasza:
ettől még lehet jóember, örülj neki hogy szeret dolgozni, én is nagyon szeretem a munkát főleg úgy csinálni hogy más is hozzáférjen :D
10/20 anonim válasza:
szóval ha van rajta sapka akkor az a baj, ha nincs akkor meg az.
Ezek után nem lepődöm, meg hogy miért van ott ahol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!