Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Barátnőm Facebook posztban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm Facebook posztban kéri, hogy vegyék feleségül?

Figyelt kérdés

Gyerekkori barátnőm megosztott Facebookon egy emléket, amin egy korábbi lánybúcsún vagyunk. Betaggelt minket "jó lenne, ha már az én lánybúcsúmat szerveznétek" címszóval.

A kommentszekcióban írtuk egy páran, hogy igen, mi is várjuk (csak, hogy adjuk alá a lovat) és képes volt ezek alatt a kommentek alatt a párját bejelölni, hogy "már csak rajta múlik, hogy kezdhetjük-e szervezni"

Alig 1,5 éves ez a kapcsolat és nagyon erőltetett. A legszomorúbb az egészben, hogy nem egy ilyen sztorit ismerek. Vannak férfiak, akik bele is mennek, mert papucsok.

Szerintetek mi lesz a vége? Én egy szakításra szavazok

ápr. 25. 11:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd hány éves? Mióta él együtt a párjával?
ápr. 25. 14:29
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

Fú, én sosem tennék ilyet, de még beszélgetés közben sem utalnék arra hogy na jó lenne már.

Szerintem ha egy kapcsolat elég érett erre akkor feljonnek ilyen témák, de nem úgy hogy a nő erőlteti a férfira.

Viszont ha neked q barátnőd, akkor én a helyedben elhivnak kavezni/teazni és segítő szándékkal elmondanam a véleményem és hogy mennyire kellemetlenül is elsulhet a dolog (nem mintha még nem lenne elég kellemetlen...).

ápr. 25. 18:07
 23/28 anonim ***** válasza:
33%

Semmi közöd hozzá, az ő élete.

Ha mégis szúrja ez a szemecskéd, annak oka van.

(Nem, nem könyörögtem/erőszakoltam ki semmilyen gyűrűt, sem esküvőt.)

ápr. 25. 18:34
 24/28 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem simán összejöhet nekik. Az én házasságomban is én, a nő erőltettem jobban az esküvőt másfél év kapcsolat után, mégis boldog házasságunk lett.
ápr. 25. 21:58
 25/28 anonim ***** válasza:
41%
Kinek mit jelent a gyuru kieroszakolas. Innen kiindulva, nehany esetben mar az is, ha 1. a no az ismerkedes elejen megkerdezte, a ferfi mit gondol a hazassagrol; 2. nehany ev utan ra mert kerdezni, merre tart a kapcsolat.
ápr. 25. 22:47
 26/28 anonim ***** válasza:
80%
Láttam már cikibb dolgokat a facen. Mondjuk lehet nekem defektesek az ismerőseim. “ Valaki tudna ingyen babaágyat, babacuccokat, pelenkát?” Meg hasonló kéregetős posztok akár csoportokban. Meg a legjobb, hogy mindenfèle szerelmi csalódásról szóló posztokat kitesz napi 3x azt közben meg elvileg elvannak ( csókos képek mindenhol). De a kedvencem mikor ki van rakva, hogy kapcsolatban a pasival, aztán folyamat teszi ki magáról a kondis, vagy rövid szoknyás, magassarkús képeket, aztán alatta dicsérik a veréb palik. Közben a “ jegyese” kommentjét meg folyton törli. (30 èves a nő amúgy)…🤣 Vannak bajok mindenhol.
ápr. 26. 05:36
 27/28 anonim ***** válasza:
69%

Ezen mondjuk én átmentem.

Közel 10 év + 1 gyerek (az adott témánál még szakítás is volt...)

Végül én léptem ki, állítólag pont akkor akart volna eljegyezni. Köszi... 🤣

A (már) férjemnél nem is érdekelt már ez a téma.

Született 2 közös gyerek, 2 éves volt a kicsi, mikor azt mondta, "Azért mostmár jó lenne" 😆 Mondtam, akkor legyen. Nem volt felhajtás, 3 hét múlva kaptunk időpontot a polgármesteri hivatalban, és lerendeztük 😅

ápr. 26. 08:34
 28/28 anonim ***** válasza:
35%
Ez kva gáz... Pasi helyeben még most dobnám. Ja és te nevezed magadat "barátnőnek"?
ápr. 26. 10:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!