Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm Facebook posztban kéri, hogy vegyék feleségül?
Gyerekkori barátnőm megosztott Facebookon egy emléket, amin egy korábbi lánybúcsún vagyunk. Betaggelt minket "jó lenne, ha már az én lánybúcsúmat szerveznétek" címszóval.
A kommentszekcióban írtuk egy páran, hogy igen, mi is várjuk (csak, hogy adjuk alá a lovat) és képes volt ezek alatt a kommentek alatt a párját bejelölni, hogy "már csak rajta múlik, hogy kezdhetjük-e szervezni"
Alig 1,5 éves ez a kapcsolat és nagyon erőltetett. A legszomorúbb az egészben, hogy nem egy ilyen sztorit ismerek. Vannak férfiak, akik bele is mennek, mert papucsok.
Szerintetek mi lesz a vége? Én egy szakításra szavazok
Fú, én sosem tennék ilyet, de még beszélgetés közben sem utalnék arra hogy na jó lenne már.
Szerintem ha egy kapcsolat elég érett erre akkor feljonnek ilyen témák, de nem úgy hogy a nő erőlteti a férfira.
Viszont ha neked q barátnőd, akkor én a helyedben elhivnak kavezni/teazni és segítő szándékkal elmondanam a véleményem és hogy mennyire kellemetlenül is elsulhet a dolog (nem mintha még nem lenne elég kellemetlen...).
Semmi közöd hozzá, az ő élete.
Ha mégis szúrja ez a szemecskéd, annak oka van.
(Nem, nem könyörögtem/erőszakoltam ki semmilyen gyűrűt, sem esküvőt.)
Ezen mondjuk én átmentem.
Közel 10 év + 1 gyerek (az adott témánál még szakítás is volt...)
Végül én léptem ki, állítólag pont akkor akart volna eljegyezni. Köszi... 🤣
A (már) férjemnél nem is érdekelt már ez a téma.
Született 2 közös gyerek, 2 éves volt a kicsi, mikor azt mondta, "Azért mostmár jó lenne" 😆 Mondtam, akkor legyen. Nem volt felhajtás, 3 hét múlva kaptunk időpontot a polgármesteri hivatalban, és lerendeztük 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!