Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm Facebook posztban kéri, hogy vegyék feleségül?
Gyerekkori barátnőm megosztott Facebookon egy emléket, amin egy korábbi lánybúcsún vagyunk. Betaggelt minket "jó lenne, ha már az én lánybúcsúmat szerveznétek" címszóval.
A kommentszekcióban írtuk egy páran, hogy igen, mi is várjuk (csak, hogy adjuk alá a lovat) és képes volt ezek alatt a kommentek alatt a párját bejelölni, hogy "már csak rajta múlik, hogy kezdhetjük-e szervezni"
Alig 1,5 éves ez a kapcsolat és nagyon erőltetett. A legszomorúbb az egészben, hogy nem egy ilyen sztorit ismerek. Vannak férfiak, akik bele is mennek, mert papucsok.
Szerintetek mi lesz a vége? Én egy szakításra szavazok
Neje van bajod azzal, hogy a kutya nem akar elvenni és zavar, hogy a baratnodnek van valakije :D szánalmas vagy kerdezo.
Nekem nem kellett semmit ki könyörögni, a párom önszántából vett el, de ha az egyik gyerekkori barátnőm ki akarna ezt erőszakolni a parjatol, akkor beszelnek vele, hogy ez nem jó ötlet, és gondolja át a kapcsolatot, nem a hata mögött írok ki róla egy ilyen kérdést ilyen karorvendo stílusban, hogy de be fogja szívni. Már bocs, de szerinted ilyen egy jo barat? Mert szerintem baromira nem…
11.
Egy újabb egészséges lelkületű válasz.
Kérdező
Akkor vedd el, ha TE magad már úgy érzed, hogy szeretnéd.
Húgom kollégáját így "vették férjül", hogy a csaj megsértődött, mert azt hitte, a nyaraláson lesz gyűrű, de nem lett. Úgyhogy megmondta, hogy kövi ünnepen márpedig lánykérés. Márpedig x hónapra rá esküvő.
A kis pacsker meg tette a dolgát, csak ne balhézzon vele a menyasszonyka.
Lett aztán baba is - apu nem megy céges tréningre és rendezvényre sem, mert neki 7-kor fürdetés és ő nem azért vállalt gyereket, hogy ne vegyen részt az életében.
Ha a gyerekkel el kell ugrani a védőnőhöz mondjuk 1 éves státuszvizsgálatra, akkor ő türelmet kér a kollégáktól, akik természetesen helyettesítik, mert ők ugye család és nem várhatja el a feleségétől, hogy ezt a státuszt egyedül intézze - vezetni nem mer, buszra meg hogy engedné már szállni...??!!
Szóval van, akivel ezt meg lehet csinálni.
Nekem biztos nem kéne olyan férfi, aki ennyire papucs.
16.
Ja, mennyivel jobb, amikor a férj beparancsolja a feleségét a konyhába "OTT A HELYED, ASSZONYÁLLAT" stílusban...
16-os vagyok
Engem nem parancsol a férjem a konyhába, de nem is parancsoltam rá, hogy mikor húzza az ujjamra a gyűrűt és el tudtam vinni a pici gyereket leméretni a védőnőhöz. Ehhez a férjemnek nem kellett fél napra kiesnie a munkából. Ugyanis én azért voltam otthon, ő meg dolgozott.
Nekem szánalom az ilyen tutyimutyi hapsi, ahol asszony hordja a nadrágot. Ezek nem férfiak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!