Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén: a legtöbb ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén: a legtöbb ember akkor és azzal házasodik, akivel tényleg szeretett volna, vagy akivel sikerül neki?

Figyelt kérdés
Redditen láttam ezt a kérdést és érdekelne, itt milyen válaszok születnek
ápr. 8. 10:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
#9 kicsit eltérek a tárgytól, bocsi, csak - sajnos vagy nem - nagyon helytállónak tartom a hozzáállásod. Engem már csak az érdekelne, hogy mi a helyzet a szexszel. A sugar kapcsolatokban élvezed? Vagy ilyen célra mást keresel mellettük? Esetleg nincs is úgy igényed rá? Ha túl pofátlan voltam, elnézést, nő vagyok egyébként, szóval nem szeretnék bepróbálkozni :) Csak vannak dilemmáim...
ápr. 8. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ahova tudunk. Mire házasságra kerül a sor, addigra már átesünk pár csalódáson. Ha valaki olyan szerencsés, hogy talál egy épkézláb párt, akkor arra "lecsap", tudván, hogy jobb úgyse lesz.

A nők hajlamosabbak ezt romantizálni, ők azt hiszik, hogy szereti őket a párjuk, pedig 90%-ban már nem szerelmesek, csak megszokás tartja őket össze. Ezért megy gajra a házasságok többsége.

35/N

ápr. 8. 12:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek többsége tényleg azzal házasodik, akivel akkor szeretne... az már kérdés, hogy vannak páran, akik ezt felszínesen döntik el, és nem gondolnak bele abba, hogy passzolnak-e egymáshoz, nemcsak a szexuális vágy hajtja-e őket. Persze, van olyan, aki hülyített mást évekig és ciki neki kiszállnia akkor, amikor már "illendő" lenne házasodni, aki nem egészen szép okokból házasodik vkivel, meg aki fél, hogy kifut az időből... de sztem az a kisebbség.
ápr. 8. 12:37
 14/19 anonim ***** válasza:

Változó.

Ismerek néhány embert, akik szerelemből házasodtak, mai napig megtalálják a közös hangot, ugyanakkor sok olyan embert is ismerek, aki megalkudott vagy érdekből házasodott.

ápr. 8. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 olyan támogatót választok, akivel alapból is kívánom a szexet. Nem tudnék lenni olyannal tartósan, aki taszít. Emellett persze azért fiatalabb szexpartnerem is akad, mert alapvetően nem a 40+ korosztályra bukok, de hát a sugar daddyk nem 23 évesek :D
ápr. 8. 15:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért az viszonylag ritka, hogy valaki úgy lépjen házasságra valakivel, hogy se nem szereti, se nem érzi jól magát vele, vagy úgy összességében nincs semmi pozitívum az életükben. Ha olyan kapcsolatban vannak, ami "ilyen jutott" jellegű, akkor szerintem abból nem lesz házasság, mert azért azt talán ők is érzik, hogy nem a legjobb alap. Persze, ha olyan korban vannak, meg úgy általában vágynak gyerekre, akkor összeházasodhatnak az ilyen-olyan állami támogatások kedvéért, de szerintem kb ugyanennyi a valóban jó kapcsolat, amit motivál a továbblépésre a CSOK és társai, mert azért nem mindenki akar házasodni akkor sem, ha élete párja van mellette. Én úgy gondolom, hogy zömében akik házasodnak, ott ha nem is minden kerek és tökéletes, attól még alapvetően elégedettek a kapcsolatukkal.
ápr. 8. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. 30 éves koromban mentem férjhez. Férjem 36 volt. Mindketten először házasodtunk. Az ember ilyenkorra már sok mindent megtapasztal. Szerintem mi /ő is/ azok táborát erősítjük akik akivel tudtak. 2 tini korú gyerekünk van. Jónak tartom a házasságomat.
ápr. 9. 11:29
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Első házasságom: akivel sikerült.

Második házasságom: akivel szerettem volna, életem szerelmével.

ápr. 9. 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Mások életéről nem tudok nyilatkozni. Mi azért vagyunk együtt 14 éve, mert egymásban találtuk meg az igazi szerelmet, a lelki társat, a legjobb barátot és legjobb szeretőt egyszerre:). (12,5 éve házasok is vagyunk):)

Ha nem találom meg a nagy őt, inkább nem házasodtam volna meg, mint beérjem kevesebbel, és ezzel a párom is így van.

ápr. 11. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!