Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint hány ember volt eddig őszintén szerelmes beléd?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasok olyan kérdést, hogy pl.hányszor voltál már szerelmes, de engem az érdekel, hogy beléd hányan voltak. Nyílván ezt pontosan senki sem tudhatja, nem ilyen egyszerű dolog a szerelem, de kiváncsi vagyok, hogy saját meglátásod alapján szerinted hányan szerettek eddig? Nekem 26 év alatt szerintem 2 ember volt az életemben, aki igazi szerelmet érzett irántam, de persze ez csak tipp.2022. febr. 6. 09:30
1/20 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy igazi szerelmet nem érezhetsz olyan iránt, akivel nem voltál együtt. Így azt mondanám 3 lány volt belém igazán szerelmes (illetve egy még mindig, a jelenlegi párom).
29/F
2/20 anonim válasza:
Szerintem egy valaki. De én is csak belé vagyok.
4/20 anonim válasza:
Akik az elején ugy néztek rám az azért 15+, mégis ex lett az összes tehát amig pillangó van addig oké, utána szaladnak ahhoz akivel már eleve legalább 1-2 hónapja ismerkedtek ugye
5/20 anonim válasza:
Szerintem nulla. Valójában biztos nem, de akik számítottak volna, az nagyon úgy tűnik, hogy 0.
6/20 anonim válasza:
Úgy igazán 4 volt, akivel a lila köd után is intenzív maradt a dolog, nem csak kaland volt, összeköltöztünk és évek múlva is meg-meg kerestek szakítás után. Illetve az utolsó a férjem 9 éve.
7/20 anonim válasza:
Az őrült zaklatók nélkül, vagy velük együtt?😂
9/20 anonim válasza:
10+ de ebből nem mind volt kölcsönös, sőt
10/20 anonim válasza:
Szerintem olyan 10 körül. Ebből 3 volt kölcsönös egy ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!