Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint hány ember volt eddig őszintén szerelmes beléd?
Őszinte szerelemmel, párkapcsolatban szerintem kettő. Az egyik 4 évig tartott, a másik most is tart.
23L
Úgy saccolom, hogy talán 2.
Ennek ellenére volt 7 párkapcsolatom :D
Őszinte szerelemmel szerintem egy.
Ez akár kölcsönös is lehetne.
Akik kapcsolatot is akartak volna..hm..kB.hirtelen hatot számoltam össze.
Aki csak szexet akart,egy ez nincs bent a hatban.
Szerintem egy vagy kettő. Egyikkel sem voltam párkapcsolatban. Egyikük távoli baráti kör tagja, már csak azért is tartanom kell vele a távolságot, mert az első találkozásunk óta úgy rajong értem, hogy hamar elszállnának az érzései, ha közelebb engedném barátként. Sajnálom, mert szimpatikus, de jobb neki, ha távol tartom magamtól. A másikon nem tudok kiigazodni, mert én azt érzem, hogy belém szeretett, de ha egy pisztolyt tartanának a fejéhez, akkor se vallaná be. De mondott és tett olyat, amiből arra következtetek, hogy sikeresen belém zúgott. Mivel családosak vagyunk, pont emiatt messzire elkerül.
Akihez férjhez mentem, meg egy kapcsolatom volt korábban, ők egyik sem volt szerelmes belém. A férjem 10 év után viselkedett először szerelmesként, amikor megmondtam neki, hogy már mást szeretek, de ezt én nem veszem komolyan, ez csak szánalmas manipuláció, le is állítottam.
Sosem voltam olyan nő, akiért bomlottak volna a pasik. Illetve 2-3 év volt az életemben, amikor igen, de aztán visszaszürkültem a tömegbe.
Most már megöregszem és tudom, hogy soha nem élem át a viszonzott szerelmet, soha nem is éltem át és már nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!