Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véleményed szerint hány ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményed szerint hány ember volt eddig őszintén szerelmes beléd?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasok olyan kérdést, hogy pl.hányszor voltál már szerelmes, de engem az érdekel, hogy beléd hányan voltak. Nyílván ezt pontosan senki sem tudhatja, nem ilyen egyszerű dolog a szerelem, de kiváncsi vagyok, hogy saját meglátásod alapján szerinted hányan szerettek eddig? Nekem 26 év alatt szerintem 2 ember volt az életemben, aki igazi szerelmet érzett irántam, de persze ez csak tipp.
2022. febr. 6. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
0, mert ronda és alacsony férfi vagyok.
2022. febr. 6. 10:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte szerelemmel, párkapcsolatban szerintem kettő. Az egyik 4 évig tartott, a másik most is tart.

23L

2022. febr. 6. 11:08
 13/20 Noren1989 ***** válasza:
100%

Úgy saccolom, hogy talán 2.

Ennek ellenére volt 7 párkapcsolatom :D

2022. febr. 6. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Őszinte szerelemmel szerintem egy.

Ez akár kölcsönös is lehetne.

Akik kapcsolatot is akartak volna..hm..kB.hirtelen hatot számoltam össze.

Aki csak szexet akart,egy ez nincs bent a hatban.

2022. febr. 6. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ember kedvelt őszintén és érdeklődött igazán. Neki voltak őszinte érzései, de végül nem jöttünk össze... Aki rajongott értem, és minden megtett volna az nagyon sok volt, de én azt nem szerelemnek nevezem... nem mindig szerelmes az, aki ajtóstól ront a házba..
2022. febr. 6. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem úgy eddig belém senki. :-( Én pedig 5-ször voltam. 39N
2022. febr. 6. 13:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nulla. Vannak nők, akik elképesztő hatást tudnak gyakorolni a férfiakra, olyannyira, hogy sok év alatt (vagy talán soha) sem tudnak igazán túljutni rajtuk. Na, én pont nem ez a típus vagyok, hanem kb. a szöges ellentéte; nem mozgatom meg őket, nem tudok hatni rájuk. Nincs meg a személyiségemnek az a "varázsa" vagy nem tudom... Sokszor csak pislogok nagy szemekkel, hogy egyik-másik nőtársam mit tud művelni a férfiakkal, mennyire "megbolondítja" őket akár egy életre...
2022. febr. 6. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
54%
Az első véleményével értek egyet, nálam a szerelem azt jelenti, hogy kapcsolatban is vagyok az illetővel. Különben csak vágyódás, kivetítés. Ez alapján 2. Az exem meg a férjem.
2022. febr. 6. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy vagy kettő. Egyikkel sem voltam párkapcsolatban. Egyikük távoli baráti kör tagja, már csak azért is tartanom kell vele a távolságot, mert az első találkozásunk óta úgy rajong értem, hogy hamar elszállnának az érzései, ha közelebb engedném barátként. Sajnálom, mert szimpatikus, de jobb neki, ha távol tartom magamtól. A másikon nem tudok kiigazodni, mert én azt érzem, hogy belém szeretett, de ha egy pisztolyt tartanának a fejéhez, akkor se vallaná be. De mondott és tett olyat, amiből arra következtetek, hogy sikeresen belém zúgott. Mivel családosak vagyunk, pont emiatt messzire elkerül.

Akihez férjhez mentem, meg egy kapcsolatom volt korábban, ők egyik sem volt szerelmes belém. A férjem 10 év után viselkedett először szerelmesként, amikor megmondtam neki, hogy már mást szeretek, de ezt én nem veszem komolyan, ez csak szánalmas manipuláció, le is állítottam.

Sosem voltam olyan nő, akiért bomlottak volna a pasik. Illetve 2-3 év volt az életemben, amikor igen, de aztán visszaszürkültem a tömegbe.

Most már megöregszem és tudom, hogy soha nem élem át a viszonzott szerelmet, soha nem is éltem át és már nem is fogom.

2022. febr. 6. 16:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Őszintén? Fogalmam sincs.

N

2022. febr. 6. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!