Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Könnyebb barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Könnyebb barátnőt találni, ha az ember évi 60 millió forint körül keres?

Figyelt kérdés

Próbáljátok tényleg őszintén válaszoln…

Egyszerűen nincs erőm több energiát belefeccölni ebbe a kérdésbe, vagy úgy a témába összességében.

2023. márc. 4. 22:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
5%
Szerinted?? Kettőt találhatsz.
2023. márc. 4. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
99%
Néha már olyan kérdések vannak itt mintha fogyatékosok tennék fel amúgy.
2023. márc. 4. 22:34
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem mindegy? Sosem fogsz annyit keresni.
2023. márc. 4. 22:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, és valószínűleg soha nem is tudom már meg (bár, ha így halad az infláció…), de jelen állás szerint barátnőt találni könnyebb, mint évi 60 milliós jövedelmet.
2023. márc. 4. 22:41
 5/13 A kérdező kommentje:

#4.

Én erről mást gondolok… Amennyit munkát és energiát fektettem olyan dolgokba amelyek akkoriban érdekeltek, szerintem ma már kereshetnék ennyit.

Talán 25 évesen még nem késő elkezdeni.

Jelen állás szerint viszont teljesen lehetetlennek tartom, hogy összejöjjön egy barátnő…

2023. márc. 4. 22:50
 6/13 anonim válasza:
2%
Évi 3 milliárd a keresetem. A nőket nem tudom levakarni magamról.
2023. márc. 5. 00:32
 7/13 anonim válasza:
Ez Amerikaban is k…. jo fizetes lenne
2023. márc. 5. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:

"Barátnő" könnyebb.

Társat ugyanolyan nehéz.

2023. márc. 5. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:
6os, akkor nem itt ulnel a gyakorin.
2023. márc. 5. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen mindegy annak, aki híján van a belépő szintű szociális skilleknek. Lehet könnyebb pénzzel, de olyan is lesz az.
2023. márc. 5. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!