Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyibe kerül a csajozás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül a csajozás?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni mennyibe kerül a csajozás egy hónapban. Azok, akik azt írják 0 NE is írjanak, mert ez kamu. Már egy sütemény és egy csokor virág sem 0. Ettől pedig sokkal több kell egy csajt felszedni.

F/22

2023. febr. 18. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
sok, csak a pénzt viszi :D
2023. febr. 18. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Kapcsolatba nekem ilyen 4-5 kilo havonta a baratnom es ebbe nincs benne a nyaralas
2023. febr. 18. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Pedig tényleg lehet úgy csajozni, hogy csak olyan programokat csinálsz amik nem kerülnek különösebben pénzbe. Mondok egy példát, felmentek hozzád filmezni és rendeltek egy pizzát, enni amúgy is ennél, lehet, hogy csaj nélkül párizsit meg zsemlét ettél volna de végső soron nem kifejezetten plusz kiadás.

Amúgy meg, hogy mennyibe kerül.... :D Jó, hogy nem azt kérdezed mennyiért kéne autót venni?

2023. febr. 18. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Attól függ mennyire vagy jó pasi és mennyire vagy gátlástalan.

A profiknak még fizetnek is a csajok 😎

2023. febr. 18. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Akik szerint kiadás egy nő, ne is álmodjanak kiegyensúlyozott kapcsolatról és családalapításról.
2023. febr. 18. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Melyik incel pontozott le?! Az igazat mondom, öcsi!

(4-es voltam)

2023. febr. 18. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez szerintem eléggé változó, nőtől is függ. Még azt se feltétlen tudom leírni, hogy a jobbak drágábbak lennének.

Ehhez kapcsolódóan amúgy történt velem olyan, hogy egy tenyérjós gazdagságot jósolt nekem, mire a mellettem ülő amúgy leszbikus és alapjáraton a férfiakkal létesített szexuális kapcsolatoktól irtózó ismerős is azt mondta, hogy összejönne velem akkor.

2023. febr. 18. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Kb 10.000 Ft-tól - végtelenig
2023. febr. 18. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem kimondottan csak pénzről szól az egész…nem kell mindig ajandek. 😆

Kedves szó , ölelés, csak úgy egy puszi…ha van párom mindent fékezünk, vagy o vagy én fizetünk. Ennyi.

Nem várom el tőle hogy mindent o fizessen. 😆😊😀

2023. febr. 19. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Úr Isten! Milyen csajokkal foglalkoztok, hány évesen vagytok? Egy nőnek ugyanúgy van munkája, és sok jóval jobban keres mint ti a raktárban vagy a tüzépen. 😂
2023. febr. 20. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!