Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben számít alapigazságnak, hogy a csajozás két legnagyobb adu ásza az izom és a pénz?
Eddig én sem igazán hittem ennek,bár rengeteg példát láttam arra,hogy csak a teste/pénze miatt jött össze egy lány a barátjával,férjével.
Ma azonban egy nagyon értelmes,kedves lánnyal beszélgettem,egészen addig,amíg jött a barátja:kigyúrt,kopasz,BMW-s ffej.
Be kell látnom,hogy nem szabad abbahagynom semmikép az edzést,ha barátnőt akarok,na meg be kell szereznem tömegnövelőt is.
Attól függ mi kell.
Ha csak egy patron a farkadra felszínes k.*rvákkal, akkor izom és pénz, igen.
Ha párkapcsolat, akkor nem.
A tömegnövelő csak extra inkabb a jó étkezésre menj ra.
Amúgy nem ezek fontosak,van olyan ismerősöm aki tiszts vánnyadt de vagy 5 lany megvolt neki.
Nem a szétgyúrás a lényeg, hanem az alkatnak/testsúlynak megfelelő izom.
Tömegnövelő szeretek szerintem hagyd, ahogy írták, előbb
az étkezéssel próbálkozz :)
Megjegyzem, volt már olyan nő, aki engem választott,
holott kevesebbet is kerestem, meg nem is voltam olyan
izmos, mint az exe. Szóval ez is egyéni, bár általánosság-
ban lehet igaz.
Ne haragudj, de elnevettem magam mikor megláttam a kérdésedet. :D
Ha olyan nőkkel ismerkedsz és foglalkozol, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, akkor csak magadra vethetsz.
Fogalmad sincs, mi fán terem a nő. Nem vizuális típusok vagyunk. ;)
Inkább azért nem megy a csajozás, mert még mindig ott tartotok, hogy külsőségekkel lehet megfogni egy nőt, és komoly benyomást tenni rá...na itt kezdődnek a problémák. Talán végre be kellene látnotok, hogy mivel lehet egy nőt levenni a lábáról. (És itt most nem a r*bancos, üresfejű médiaáldozatokról beszélek, hanem a normális nőkről). Nem az dobogtatja meg a szívünket, hogy egy izomtömeggel állunk szemben.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!