Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odalépne egy átlagos külsejű férfi az utcán, hogy itt van kp-ban mondjuk félmillió forint, szexért cserébe, akkor benne lennétek lányok?
Már pusztán az, hogy odanyomod az ember orra alá, azzal a meggyőződéssel, hogy megvehetsz a pénzedért egy embert (ha csak egy rövid időre is) olyan arrogáns, hogy az meghökkentő.
Nem tudom, hogy mit tennék, valószínűleg azt hinném kezeletlen pszichiátriai beteg vagy, és próbálnék eloldalogni, de egy szó nélkül, nehogy előidézzek egy dührohamot.
Bocsi de 500k és 2 milliárd között elég nagy a különbség:D nekem még nem tudtak annyit ajánlani, hogy azt mondjam ez megéri nekem, de nem állítom azt, hogy ne lenne az az összeg a világon, amiért megtenném. Ez nagyonmessze van az 500k tól. Az kevesebb, mint egy havi fizetésem, így nem gondolom hogy ez jó üzlet lenne nekem
N
Kérdező.
Ha anyukádnak felajánlana egy idegen pasi az utcán 500.000 forintot, hogy szopja le, te mit szólnál hozzá?
Ha nem vállalná el, azt mondanád anyádnak, hogy baj van az erkölcsével? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!