Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha odalépne egy átlagos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha odalépne egy átlagos külsejű férfi az utcán, hogy itt van kp-ban mondjuk félmillió forint, szexért cserébe, akkor benne lennétek lányok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy hány kifogástalan erkölcsű van, aki azt mondja, hogy 2 milliárdért sem. :D

2021. júl. 13. 02:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Egy prosti simán (sőt még olcsóbban is), egy haszonleső golddigger is talán, minden más nő meg elhajtana a pléhbe mert k.rvának nézed.
2021. júl. 13. 02:20
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem lenne barátom, akkor simán. De csak ha tényleg átlagos külsejű.
2021. júl. 13. 02:32
 3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem van egy réteg, aki semmi pénzért nem vállalná, csak azért sem, ugyanakkor van egy elég széles réteg, akinél "van az a pénz".
2021. júl. 13. 02:33
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Már pusztán az, hogy odanyomod az ember orra alá, azzal a meggyőződéssel, hogy megvehetsz a pénzedért egy embert (ha csak egy rövid időre is) olyan arrogáns, hogy az meghökkentő.

Nem tudom, hogy mit tennék, valószínűleg azt hinném kezeletlen pszichiátriai beteg vagy, és próbálnék eloldalogni, de egy szó nélkül, nehogy előidézzek egy dührohamot.

2021. júl. 13. 02:33
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Én nem vagyok képes lefeküdni idegennel szóval nem.
2021. júl. 13. 02:39
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem van az a pénz, hogy még te is igent mondanál annak az átlagos külsejű férfinak. Nem kell itt az erkölcs csőszt játszani. Különben is, leírni bármit le lehet írni.
2021. júl. 13. 03:02
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Bocsi de 500k és 2 milliárd között elég nagy a különbség:D nekem még nem tudtak annyit ajánlani, hogy azt mondjam ez megéri nekem, de nem állítom azt, hogy ne lenne az az összeg a világon, amiért megtenném. Ez nagyonmessze van az 500k tól. Az kevesebb, mint egy havi fizetésem, így nem gondolom hogy ez jó üzlet lenne nekem

N

2021. júl. 13. 03:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,van az a pénz.
2021. júl. 13. 04:53
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező.

Ha anyukádnak felajánlana egy idegen pasi az utcán 500.000 forintot, hogy szopja le, te mit szólnál hozzá?

Ha nem vállalná el, azt mondanád anyádnak, hogy baj van az erkölcsével? 🤔

2021. júl. 13. 05:01
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Belemennék persze! 🤪
2021. júl. 13. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!