Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odalépne egy átlagos külsejű férfi az utcán, hogy itt van kp-ban mondjuk félmillió forint, szexért cserébe, akkor benne lennétek lányok?
Szóval a havi fizetésed az átlagnál jóval jóval magasabb.Valószínű semmi gondod nincs anyagilag az életben.Mégis az anyagiakért ha olyan ajánlatot kapsz megfontolnád hogy kurválkodj egyet...érdekes :)
Alapvetően azt mondanám, hogy nem.
Amúgy is gátlásos vagyok, nehezen menne kettőnk között minden. Plusz nem elhanyagolható tényező, hogy furcsa lenne kp-ba félmillió, tehát előbb kérnék bizonyítékot a pénz kilétéről. Na, meg azt is el tudnám képzelni, hogy lefekszünk, fogom a pénzt, lelépek, majd beperel hogy én megloptam kölcsönös baráti szex után.
Mindezen túl jelenleg nagyon vonz a pénz, mert egy ennél költségesebb műtét előtt állok, ami mivel életminőséget javít, nem áll a TB. Úgyhogy jelen szituációmból adódóan elgondolkodnék az ajánlaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!