Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt érzem, hogy szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem, hogy szeretnék ismerkedni, pedig feleségem van?

Figyelt kérdés
Szép, rendezett életünk van én mégis ezt érzem folyton. Regisztráltam többször társkeresőre is de utána mindig töröltem magam. Nem tudom mit csináljak. Sajnos a feleségem a szülés óta nem kívánja a szexet csak nagyon ritkán, én viszont nem változtam semmit, ugyanolyan vagyok mint 20évesen. Most 37vagyok. Minden más rendben van közöttünk egyébként.

márc. 21. 08:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
20. Frigid nőre nincs semmiféle praktika. Max kényszerűségből lefekszik a férjével de ez mind a kettekük számára rossz! Nem akar a kérdező semmit bizonygatni. Szexet szeretne mint minden egészséges ember. A nő keressen egy impotens vagy aszexuális pasit magának a kérdező pedig egy normális, egészséges nőt és mindenki boldog lesz.
márc. 22. 12:08
 22/23 anonim ***** válasza:
21# megírnád a kerdező helyett azt is, hogy vajon ez így van é? 😁
márc. 22. 13:52
 23/23 Senior Séf ***** válasza:
52%
Brit tudósok szerint számottevően csökken azon férfiak várható élettartama, akik a kevés szexre való hivatkozással szeretőt keresnek.
márc. 23. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!