Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyen úgy feleségem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen úgy feleségem ha alkalmam sincs ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem járok olyan helyekre ahol lányokkal tudnék beszélgetni. Teljesen ismeretlenül nagyon nehéz, meg én nem is az a típus vagyok aki úgy tudna ismerkedni.

Eléggé introvertált vagyok és sok idő kell mire megnyílok valakinek.

Úgy érzem hogy nagyon nagy szerencse kéne nekem ahoz hogy barátnőm/feleségem legyen.

2020. aug. 20. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Lenne alkalmad, csak nem akarsz a burokból kijönni. Megvan a biztonságos területed ahol mozogsz, neked az elég. Ez okés is ha így érzed jól magad, de akkor ne sírj utána hogy nem lesz senkid, mert az értelmetlen.

Teremts alkalmakat az ismerkedésre, ha ez a célod - ahhoz az kell hogy átlépd a határaidat és kezdeményezz.

2020. aug. 20. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
De legyél hozzá elég jó is, különben hamar visszaűznek majd a régi területeidre...
2020. aug. 20. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Adj fel egy hirdetést a helyi lapban, hogy feleséget keres megbízható szolid férfi egy normális hűséges nő személyében. Leveleket boldog élet jeligére várod vagy vmi ilyesmi.
2020. aug. 20. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez vagyok én is. Már rég letettem a család, barátnő kombóról. Elfoglalom magam mással. Plusz még az is erősít ebben, hogy annyi rossz kapcsolatot, házasságot látok, akár több gyerekkel is, hogy á, kell a fenének ez, de komolyan. 30f
2020. aug. 21. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!