Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy szeretnék ismerkedni, pedig feleségem van?
Figyelt kérdés
Szép, rendezett életünk van én mégis ezt érzem folyton. Regisztráltam többször társkeresőre is de utána mindig töröltem magam. Nem tudom mit csináljak. Sajnos a feleségem a szülés óta nem kívánja a szexet csak nagyon ritkán, én viszont nem változtam semmit, ugyanolyan vagyok mint 20évesen. Most 37vagyok. Minden más rendben van közöttünk egyébként.márc. 21. 08:59
11/23 anonim válasza:
10-nek "nem erre fizetett be"
Senki sem tudja előre pontosan, hogy mire fizetett be, csak azt, hogy bízik magában, a másikban és a kapcsolatukban.
Ha nem tudják együtt megoldani a következő problémát, akkor gondolom a bizalomban , a tiszteletben és egyebekben nagy gond lehet.
12/23 anonim válasza:
#11. Mert nem ezt tisztázzák ismerkedéskor többek között, hogy ki mit keres/kinek mi fér bele? Ha ezeket nem tisztázzák nyilván lehet tárogatni, de ha tisztázták és megállapodtak, akkor nincs mit elkenni azzal, hogy "nem tudják előre pontosan...".
13/23 anonim válasza:
Ha nem olyan kicsik a gyermekek akkor miért nem válsz el? Miért megcsalni akarod?
14/23 anonim válasza:
Semmi èrtelme együtt lenni a kihűlt káposztával. Nem kell sírig tartani egy házasságnak ha többszöri átbeszélés se segített.
15/23 anonim válasza:
Ilyenkor erdemes egy beszelgetest elinditani, tisztazni a helyzetet. Dragam mit gondolsz arrol, hogy ha nincs egy kapcsolatban szex, akkor a felek a megcsalas helyett valjanak el es kezdjenek uj eletet? Erre valaszolni fog valamit, abban biztos lehetsz, es maris tisztan fogsz latni, hogy a jonak kepzelt kapcsolatod mar 1 eve veget ert, csak o gyava, te meg vak voltal kimondani. Ha jol veszem le nagyok a gyerekek es a szules ota nem volt szex, ez nem 1 evet takar, ugye? Egymast nezhetitek hulyenek, de kulso szemlelokent ez teljesen egyertelmu helyzet.
16/23 anonim válasza:
Szerintem azt tudod eldönteni, hogy ezzel együtt is tökéletesnek találod a házasságodat vagy sem. Pont úgy mint a tökéletes férj a Pista nem nézve azt, hogy iszik. Ha kívülről akarod pótolni a hiányt még úgy is járhatsz, hogy tőled a gaz csalótól "kell" elválnia szegény megalázott feleségednek. Ez még akkor is megtörténhet, ha ő ad rá engedélyt.
17/23 anonim válasza:
Én pontosan bele tudom képzelni magad a helyzetedbe mert nálunk is ugyanez van. Nem ítélem el az okoskodókat mert aki nincs benne egy ilyen kapcsolatban az fel sem tudja fogni. Szerencsére volt több barátnőm is az életem során és óriási különbség van a nők között libidó terén is. (Nyilván ez a férfiaknál sem egyforma.) Szex terén kb. 7-8 évig minden rendben volt. Prűd, frigid nővel az életben nem álltam volna szóba. Amikor a párom 45 éves lett (én két évvel fiatalabb vagyok) kijelentette , hogy ő már nem kívánja a szexet. Nem csak velem hanem más férfival sem. Eljött nála a változó kor. Én itt mindennel próbálkoztam. A kedveskedésen, a vacsorákon a virágokon át a glamour fotózáson keresztül mindennel. Még tantra masszőrt is hívtam volna a cél érdekében. Azt is bevállaltam, hogy rész munkaidőben dolgozzon ne legyen fáradt. A háztartási munkáktól is mentesítve lett. Nem iszom, nem dohányzom, szinte napi szinten sportolok , ápolt vagyok. Anyagi helyzetem is jónak mondható. Ezeken még javítottam. Semmi nem történt. Mérnök vagyok a munkáim során mondhatom , hogy minden feladattal megbirkóztam. Addig csináltam meg jó nem lett. Itt totális kudarcot vallottam. Most 52 éves vagyok. Puha pöcs voltam. Meg kellett volna kerek perec mondani, hogy anyukám vagy teszel te is valamit a változás érdekében vagy szépen összecsomagolsz és hazaköltözöl. Próbálj egyedül támogatás nélkül megélni. Pokoli féltékeny volt és most is az mindezek ellenére. Sajnos több nőt is visszautasítottam ez idő alatt. Figyelj! Ez a helyzet megalázó mind ha férfi mind ha nő (mert ilyen is van nem is kevés) az elszenvedője. Az önértékelésed, a motivációd az életkedved kb. a béka segge alá süllyeszti. Én már szinte képtelen lennék nőhöz hozzáérni ennyi visszautasítás és megalázás után. Beszélj a pároddal. Menjen el orvoshoz ha kell a problémával. Legyél férfi is állj ki magadért! Legyen kompromisszumos megoldás. (Az én párom még arra sem volt hajlandó. Tulajdonképpen semmire. Neki nagyon jó ez így.) Az ilyen "nők" egyébként simán megérdemlik , hogy megcsalják őket. Nem adja meg azt és nem is akarja ami a kapcsolat egyik alapja lenne. Bár én akkor is a megbeszélés híve vagyok. Nálam nem működött de én már 52 évesen igazából mindennek a végét várom. Te nagyon fiatal vagy. Ne ezt a sorsot szánd magadnak!
18/23 anonim válasza:
A változó koron elvileg lehetne segíteni hormonpótló terápiával. Arra se hajlandó gondolom.
19/23 anonim válasza:
Arra aztán egyáltalán nem. Arra akartam felhívni a kérdező figyelmét, hogy a legtöbb esetben ezeknek a nőknek teljesen jó ez az állapot és egyáltalán nem is akarnak rajta változtatni. Azt, hogy közben ez a férjüknek jó e az kutyát, macskát nem érdekli. Azt azért megjegyezném zárójelbem önkritikát is gyakorolva, hogy FÉRFIval ezt nem tudják megcsinálni.
20/23 anonim válasza:
Kérdező, igazából azt akarnád bizonygatni magadnak, hogy másnak kellesz még?
Az asszonyt meg bírd rá a több együttlétre! Biztos, hogy lenne praktika rá, csak meg kell találnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!