Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elegem van a férjemből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a férjemből, semmire nem reagál, soha nem ér hozzám. Miért nem érdekli semmi?

Figyelt kérdés

Teljesen betelt a pohár nálam, elegem van belőle.

Másfél év alatt egyetlen egyszer szexeltünk. Soha nem ér hozzám.

SEMMI nem történik a házasságunkban. Minden egyes nap ugyanaz. Munka, tv, alvás. Én pedig minden este sírok egyedül a szobában. Ezerszer elmondtam neki, hogy ez így nem jó. Semmi nem változott.

Ma este iszonyatosan dühös vagyok, úgy érzem szándékosan meg akar csalni, fájdalmat akarok neki okozni.

Miért nem érdekli soha semmi???

márc. 12. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Te, szerintem tőle kérdezd meg, hogy miért lett ilyen hímivarsejt a fèrjed!
márc. 12. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nálunk is, ráadásként még a gyerekekkel se foglalkozott semmit, egyre kevesebbet járt haza, azóta elköltóztem tőle. Hirtelen rájött hogy szerelmes és megváltozik, holott eddig mindig én voltam a hülye.. életem legjobb döntése volt.
márc. 12. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan pasik akik nem tudják értékelni ha mellettük van a nő, csak ha nincs.

Az ilyenek tenyleg azt csinálják hogy kapcsolatban gyökerek, szakitas után exek után epekednek, kibékülés után kapcsolatban megint gyökerek, de ismételt szakitás után megint megy a mártírság szenvedés meg a gyere vissza.

Nem is értem ilyen hogy vett el egyáltalán. Az ilyenek pont azt utálják, amikor nyeregben vannak.

Ha meg család is van az nekik rémálom mert munka és feleelősség.

márc. 12. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Erröp nekem kérdésem is volt vmi olyasmi hogy kapcsolatban kell jatszani a flörtölős kihívós elerhetetlent meg randizgatni meg felcsigázni hoditani a pasit mintha mindig össze kéne vele jönni ujra meg ujra. Es nem lehetek kapcsolatban sem kapcsolatban, hanem kapcsolatban is annak kell mennie mintha össze kéne jönnünk megint és ismét és újra.

Kulonben a nagyságában a vadászösztön másra vetül ki.

Valami 100.első randi témaval irtam ki erről, nem találom.

márc. 12. 21:39
 5/6 mikeXxX ***** válasza:
Elhidegültetek egymástól ha pedig mindketten nem tesztek a változásèrt akkor úgy is vège lesz ennek .
márc. 13. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Váljatok el.
márc. 13. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!