Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiszerettem a férjemből?
Párom 40 éves, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű pasi. Megismerkedésünkkor (13 éve) nagyon tetszett, de ma már ezt nem mondhatom.
Zavar a szőrös mellkasa, a "szaga", ha gyakran (heti kétszer) szeretkezünk akkor a szexet sem kívánom vele.
Három gyerekünk van ezért nem akarok válni, de nem tudom mit tegyek.
Szerinterek helyre lehet hozni a kapcsolatunkat? Hogyan?
Három gyerekünk van, ezért nem akarok válni...
És ez mióta tart össze egy házasságot áruld már el nekem?
A gyerekek nem teszik boldoggá a szülők kapcsolatát, ha az magában nem jó. Ha a feleség nem szereti a férjét, akkor a gyerekek nem fogják megszerettetni az apjukat az anyjukkal.
Inkább válj el!
Egyértelmű, hogy nem szereted a férjedet. A szerelem egyébként elmúlik mindig, én sem vagyok szerelmes a férjembe. De szeretem. Csak nem szerelemmel. És nem undorodok tőle, mint te a tiédtől. Én kívánom vele ugyanúgy a szexet és tény, hogy nem úgy néz ki, mint a kapcsolatunk elején, de azért legyél már őszinte magadhoz! 3 gyerek után te sem nézel úgy ki, mint a 3 gyerek előtt!
Helyrehozni? Lehetséges is akár...ha újra egymásra találtok. Közös programok, időtöltés, romantikázás kettesben, gyerekek nélkül. Illetve kommunikáció!
Amennyiben ez nem segít, akkor itt a legjobb mindkettőtöknek, de a férjednek meg a további hazugságban való élés elkerülése miatt pláne, ha elváltok.
Milyen szaga van? Nem fürdik?
Az idősebbnek szokott lenni egy kis áporodott szaga, de rendes hajmosással, fürdéssel kis ilattal megoldható a probléma.
A szőrét rövidebbre lehet vágni.
A pénisz szokott még büdös lenn a sok bepállástól. Azon nehezebb segíteni.
Egyébként meg ha neki nincs kedve adni magára, akkor nehéz ügy lesz, hogy újfent tetsszen neked.
Olyan nem is tudom milyen szaggal van, olyan férfiszaggal de nagyon büdös. Rendesen tisztálkodik attól nem lehet mert már más pasikon is éreztem ezt a szagot. A gyomrom kifordúl.
Ha megyünk valahová akkor mindig kicsípi magát de itthon sosem.
Dohányzástól szoktak még büdösek lenni, vagy rossz fogtól.
El kell küldeni fogorvoshoz, ha dohányzik, akkor meg elmondani neki, hogy foglalkozzon a szájhigiéniával.
Nem a szája büdös! Hanem mikor reggel felkelek és megcsap az a szag... Komolyan rosszúl vagyok.
Válni a gyerekek miatt nem akarok, nem akarom, hogy nélkülözzék az apjukat.
Akkor hónalj szag lehet még, vagy nem tudom.
Lehet egészségtelenül táplálkozik vagy sok hagymát eszik. Neked kell kiderítened a szag okát. Akkor lehet csak megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!