Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek kiszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiszerettem a férjemből?

Figyelt kérdés

Párom 40 éves, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű pasi. Megismerkedésünkkor (13 éve) nagyon tetszett, de ma már ezt nem mondhatom.

Zavar a szőrös mellkasa, a "szaga", ha gyakran (heti kétszer) szeretkezünk akkor a szexet sem kívánom vele.

Három gyerekünk van ezért nem akarok válni, de nem tudom mit tegyek.

Szerinterek helyre lehet hozni a kapcsolatunkat? Hogyan?

2013. okt. 9. 13:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
15%
Erre nem tudok mit mondani.....
2013. okt. 9. 13:48
 2/36 A kérdező kommentje:
Akkor minek irsz????
2013. okt. 9. 13:51
 3/36 anonim ***** válasza:
69%

Három gyerekünk van, ezért nem akarok válni...

És ez mióta tart össze egy házasságot áruld már el nekem?

A gyerekek nem teszik boldoggá a szülők kapcsolatát, ha az magában nem jó. Ha a feleség nem szereti a férjét, akkor a gyerekek nem fogják megszerettetni az apjukat az anyjukkal.

Inkább válj el!

Egyértelmű, hogy nem szereted a férjedet. A szerelem egyébként elmúlik mindig, én sem vagyok szerelmes a férjembe. De szeretem. Csak nem szerelemmel. És nem undorodok tőle, mint te a tiédtől. Én kívánom vele ugyanúgy a szexet és tény, hogy nem úgy néz ki, mint a kapcsolatunk elején, de azért legyél már őszinte magadhoz! 3 gyerek után te sem nézel úgy ki, mint a 3 gyerek előtt!

Helyrehozni? Lehetséges is akár...ha újra egymásra találtok. Közös programok, időtöltés, romantikázás kettesben, gyerekek nélkül. Illetve kommunikáció!

Amennyiben ez nem segít, akkor itt a legjobb mindkettőtöknek, de a férjednek meg a további hazugságban való élés elkerülése miatt pláne, ha elváltok.

2013. okt. 9. 13:52
 4/36 anonim ***** válasza:
35%

Milyen szaga van? Nem fürdik?

Az idősebbnek szokott lenni egy kis áporodott szaga, de rendes hajmosással, fürdéssel kis ilattal megoldható a probléma.

A szőrét rövidebbre lehet vágni.

A pénisz szokott még büdös lenn a sok bepállástól. Azon nehezebb segíteni.

Egyébként meg ha neki nincs kedve adni magára, akkor nehéz ügy lesz, hogy újfent tetsszen neked.

2013. okt. 9. 13:54
 5/36 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom nem egyik napról a másikra lett szőrős a mellkasa... régebben is az volt gondolom akkor miért nem zavart? talán belépett valaki az életedbe? meguntad őt?
2013. okt. 9. 13:58
 6/36 A kérdező kommentje:

Olyan nem is tudom milyen szaggal van, olyan férfiszaggal de nagyon büdös. Rendesen tisztálkodik attól nem lehet mert már más pasikon is éreztem ezt a szagot. A gyomrom kifordúl.

Ha megyünk valahová akkor mindig kicsípi magát de itthon sosem.

2013. okt. 9. 14:00
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Dohányzástól szoktak még büdösek lenni, vagy rossz fogtól.

El kell küldeni fogorvoshoz, ha dohányzik, akkor meg elmondani neki, hogy foglalkozzon a szájhigiéniával.

2013. okt. 9. 14:02
 8/36 A kérdező kommentje:

Nem a szája büdös! Hanem mikor reggel felkelek és megcsap az a szag... Komolyan rosszúl vagyok.

Válni a gyerekek miatt nem akarok, nem akarom, hogy nélkülözzék az apjukat.

2013. okt. 9. 14:09
 9/36 anonim ***** válasza:
83%

Akkor hónalj szag lehet még, vagy nem tudom.

Lehet egészségtelenül táplálkozik vagy sok hagymát eszik. Neked kell kiderítened a szag okát. Akkor lehet csak megszüntetni.

2013. okt. 9. 14:13
 10/36 anonim ***** válasza:
86%
meg kellene beszélni ezt a szag dolgot- vegyél olyan testápolót, aftershavet ami neked tetszik és add oda, mondván, ez jobb lenne. Aludjatok külön ágyban - nem hasznos az állandó túl egymásba bújás- akkor élmény újra együtt lenni. A szerelem elmúlik - de normális esetben nem gyűlöletté változik, hanem egy megértő szeretetté. Erre van esély, hisz már nem mai a dolog, 3 gyerekkel. Próbáljátok meg!
2013. okt. 9. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!