Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiszerettem a férjemből?
Párom 40 éves, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű pasi. Megismerkedésünkkor (13 éve) nagyon tetszett, de ma már ezt nem mondhatom.
Zavar a szőrös mellkasa, a "szaga", ha gyakran (heti kétszer) szeretkezünk akkor a szexet sem kívánom vele.
Három gyerekünk van ezért nem akarok válni, de nem tudom mit tegyek.
Szerinterek helyre lehet hozni a kapcsolatunkat? Hogyan?
Minden embernek van saját szaga, valószínűleg ezt érzed rajtad is. Ez az amiért a szerelmesek meg szoktak őrülni a másikban. Ez a szag segít nekünk tájékozódni kihez vonzódunk kitől meg undorodunk. Az az érdekes a te esetedben, hogy egyszer már bejött neked ez a szag, hozzámentél, szültél neki 3 gyereket, és most meg már nem tetszik a szaga. Meg a mellkasa is olyan amilyen, hát gondolom hogy nem baba popsiról változott dzsungellé a 13 év alatt. Szóval én ilyet még életemben nem hallottam, de ezek szerint létezik.
Nem javaslom neked, hogy csak a gyerekek miatt maradj ebben a kapcsolatban. Abból semmi jó nem fog kisülni. Hiába látják így az apjukat minden nap, akkor is érezni fogjáka feszkót, pontosan tudni fogják, hogy baj van. Mellesleg egy rossz házassággal pont olyan rossz példát mutatunk gyerekeinknek mint egy válással, ha nem rosszabbat... De ha te ezek ellenére mégis szeretnél vele maradni, hát tedd azt.
Nem kérheted, hogy mostantól borotválja le a mellkasát és a testszagán sem tudsz változtatni, szóval ha maradni akarsz, ezeket neked kell tolerálnod. Mondjuk az is érdekes, hogy nem kívánod, taszít a szaga mégis rendszeresen van szex. Nekem ez nem menne. Nincs az a terápia, nincs az a szaksegítség, ami a testszag és a mellszőr elleni undorodat legyőzné. Szerintem ne éljetek kirakat házasságot!
11, azért nehogy azt hidd, hogy a házasságokban a nők mindig úgy fekszenek le a párjukkal, hogy kívánják a szexet.
Ohohoo. A nők majd 70%-ának eleve életében nem volt még orgazmusa, ennek ellenére házasodnak stb...
Nem a szám a lényeg, hanem az, hogy nagy százalékban.
Gondolom te vagy az egyik, azért háborodtál fel ennyire, de nyugodj meg, kérlek!
:D
"A nők majd 70%-ának eleve életében nem volt még orgazmusa"
Te most az iszlám nők körében végeztél felmérést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!