Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiszerettem a férjemből?
Párom 40 éves, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű pasi. Megismerkedésünkkor (13 éve) nagyon tetszett, de ma már ezt nem mondhatom.
Zavar a szőrös mellkasa, a "szaga", ha gyakran (heti kétszer) szeretkezünk akkor a szexet sem kívánom vele.
Három gyerekünk van ezért nem akarok válni, de nem tudom mit tegyek.
Szerinterek helyre lehet hozni a kapcsolatunkat? Hogyan?
Hát, szerintem ki. Én imádom a férjem szagát. Amikor hazajön az egész napos munka után nyáron, nekem akkor se büdös, hanem az az ő illata. Még ő érzi magát kellemetlenül attól, hogy ilyenkor megölelem és sikítva megy fürdeni. Na jó, ez túlzás, sikítani nem szokott. ;)
Az én szüleimnek nagyon rossz a házassága, és anyám velem meg a bátyámmal takarózott, hogy miattunk nem válik el. Nyilván, amikor kicsi voltam, ez nem volt lényeg, láttam, hogy veszekednek, meg durci van, de mindig kibékültek. Aztán, amikor nagyobb voltam, tizenéves, megkérdeztem anyát, hogy miért nem válnak el. A válasz: "miattatok nem tehetem." Úgy összevesztem vele, de úgy... Miattam? Az én életem, vagy az övé? Én nagyon szeretem apukámat, akkor is tudok vele lenni, ha elválnak, miattam ne nyírják egymást éveken keresztül! Kinek jó ez? Nekem? Hogy látom, hogy a szüleim utálják egymást, de miattam együtt vannak? És a vicc, hogy 28 vagyok, a mai napig nem váltak el. "Mert már minek...?" Anyám gyakorlatilag elköltözött mamámhoz, de egy helyen dolgoznak (vállalkozás), így gyakran találkoznak. Sokat veszekednek, néha turbékolnak. És nagyon sajnálom őket, mert ha 25 évvel ezelőtt elváltak volna, mindkettejük kapott volna egy esélyt arra, hogy boldogabb életük legyen. De így már nem lesz, sajnos egyik se akarja már újrakezdeni az életét. Mindketten belebetegedtek ebbe az egészbe, és apukámat sajnálom a legjobban, mert mostanában olyan hülyeségeket beszél... Rettegek attól, hogy egyszer öngyilkos lesz. Persze anyámat is sajnálom, neki se csupa vidámság az élete, de ő foggal-körömmel ragaszkodott ehhez a házassághoz, és mindig megvolt az ok, hogy annak ellenére, hogy egy kalap kaki ez az egész miért ne váljanak el... Apa meg nem olyan elválós típus, neki ami neked jó, az neki is jó. Legalábbis ezt mondja... :(
Valóban érdekes lenne megtudni, hogy eleinte mennyire voltál szerelmes a férjedbe...
Mindenesetre én a "nem bírom elviselni a szagát" és rosszul vagyok ha hozzám ér" szindrómát már a végnek tartom, amiből már nincs visszaút. És ez szörnyű, ha úgy kell lefeküdnöd valakivel, nem is tudom hogy tudod megtenni. Értem én hogy nem akarod megbántani, meg a gyerekek, dehát kár mégis. Szerintem azért ezt sose mondd el neki mert ez nagyon megalázó, mármint hogy ilyen érzések mellett szexelsz vele.
Nézd, én úgy gondolom, hogy erre való a nyitott házasság. Három gyerekkel nagyon nehéz egyedül, ez igaz. De a férjednek meg megalázó ez a helyzet, meg neked is. Őszintén nem tudom hogy a férjed mennyire van oda érted, de lehet hogy már ő sem az a hős szerelmes, és akkor meg lehetne ezt vele beszélni. Nyugodtan ha talál valakit, akkor legyen vele viszonya.
Nekem volt viszonyom egy ilyen pasival. Nem tartott sokáig, mert messze lakott, de nagyon jól esett :) Tudod ő mondta nekem amikor megismerkedtünk, hogy a felesége mondta neki hogy keressen szeretőt, mert ő már nem akar vele, viszont van 4 gyerekük, egy tanya, állatok stb. Ebből hogy válsz el? sehogy. Úgyhogy ez a házasság fennmarad amit az utolsó gyerek nagy nem lesz, aztán már el tudnak válni, vagy már olyan öregek lesznek, hogy minek... mint ahogy az előző írta.
Szóval ha intelligens a férjed, nem hőzöngő, haragtartó pasi, akkor szerintem ezt beszéld meg vele. Legalább nem fog próbálkozni, te meg megnyugodhatsz hogy nem kell kényszerből. Szerintem neked is jót fog tenni, és még az is lehet hogy visszaszeretsz bele. Bár ezt sajnos kétlem. De azt is érzékeltesd vele, hogy ez nem az ő hibája, mármint hogy egy ideje nem vozódsz hozzá, biztos benned változott valami, ezért megkéred hogy ne erőltesse.
Aztán vársz, és majd megérzed hogy most valójában mi is van. Ha 1-2 hónap múlva még mindig nem érzel késztetést hogy közeledj hozzá, akkor valóban vége a házasságodnak. Sajnos.
35/N
34-es:ott a pont!!!Lelkemböl beszeltel!
Kedves kerdezö:el se tudom kezelni,hogy a ferjednek-tisztalkodas ellenere-olyan nagyon büdös testszaga legyen...
Egyebkent is irtad,hogy olyan szagot mar mas ferfiakon is ereztel.Lehet,hogy tenyleg te vagy a finnyas-mint ahogy a 35-ös is irta:).
Kivanod amugy a szexet,vagy csak a ferjeddel nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!