Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idegesítő szokásaik vannak a férjeiteknek?
Figyelt kérdés
márc. 2. 16:16
1/9 anonim válasza:
A péniszét folyton megpróbálja betuszkolni a testüregeimbe...
2/9 anonim válasza:
Kapott zajszűrős fejhallgatót, és használja :D Ezzel nem kicsit tud felbosszantani, 2 kicsi gyerekünk van, sokszor szólítgatják ők is, és én is szólnék hozzá néha, de nyilván ezért is veszi fel. Nekem bezzeg nincs meg ez a luxus...
Ha éppen nem figyelek, vagy másra koncentrálok, miközben beszél hozzám, akkor nem hajlandó megismételni, amit mondott, miután már rá fókuszálok. Egyből bevágja a durcit, hogy "jólvanakkornemérdekes", és felveszi a fejhallgatót és se kép, se hang.
"Ki kéne vinni a szemetet", és becsukja a kukára a szekrényajtót (a mosogató alá van elrejtve).
Nagyjából ezek, illetve ehhez hasonló apróságok.
3/9 A kérdező kommentje:
2-es. Áhhh, pont, mint minálunk. :-)
márc. 2. 16:36
4/9 anonim válasza:
Dolgozik, fáradt. Aztán bevásárol, főz, vezet, füvet nyír, sövényt vág. Autót szerel, megjavítja a mikrót, néha elmegy kerékpározni. Kéthetente szexelni akar, na de ezt már nem engedem neki!
7/9 anonim válasza:
Mar tobb egyutteleses kspcsolatom volt sok even at es nem volt soha semmi idegesito szokasa egyuknek se. A hangos horkolas mellettem is belefer nalam meg a rendetlenseg keson hazajovetel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!