Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 2 házastársnak összeegyeztethetetlen a munkaideje, és anyagilag megtehetik, hogy a nő ne dolgozzon, azért hogy fenn tudjanak tartani egy normálisan működő házasságot, elítélnétek érte a nőt, hogy nem dolgozik, vagy elfogadhatónak tartjátok?
Nem hagynám ott a munkát, mert sosem lehet tudni mi lesz a jövőben és több év kiesés a munakerőpiacon ráadásul nőként nagy hátrány.
Mellesleg az alapötlettel nincs bajom, nyilván egy ideális világban oké lenne de nem abban élünk, így túl rizikós. Arról nem is beszélve én halálra unnám magam és szeretem a munkahelyem.
Azonban a férjemet szívesen eltartanám egy fordított helyzetben, ő úgyis utál dolgozni. Mindenki nyerne vele mert amíg én dolgoznék mondjuk 4-6 órában addig ő a hobbijával foglalkozhatna, játszhatna de mire hazaérnék, csak rám figyelne.
Sajnos ez egy ideje nálunk probléma. Amióta gyerek is van katasztrófa. Sík ideg, utálkozva dolgozik, aztán hajnalig játszik. Én halálra unom magam és borzasztó magányos vagyok. Semmi érdeklődést vagy erőfeszítést nem tesz abba az irányba hogy együtt töltsünk időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!