Ahogy egy nagy klasszikusunk mondta, hogy "a demokrácia és a kommunizmus összeegyeztethetetlen", ugyanúgy a kereszténység és az LMBTQ is az?
A paráznaság egyértelműen bűn, nincs mit szépíteni rajta. Az idők folyamán egymásra gerjedtek bujaságukban az azonos neműek. Ez nem természetes, nem erkölcsös ezt maga az emebri bűn és bujaság hozta létre és alkotta meg. Ezt a fajta paráznaságot, bujaságot megpróbálja természetesnek beállítani a korrupt balliberális eszme. A régmúlt világban is divat volt ez a fajta bujaság és paráznaság mind a görögöknél mind a rómaiaknál.
Ma ez a legújjabb kór visszatérő divatja, amit nagy előszeretettel felhasználnak és kihasználnak a politikai nagyhatalmak. Szabadságot hírdetve, nagydobra verve fesztiválokat rendezve igyekeznek megosztani a társadalmakat és ellentéteket szítani. "Oszt meg és uralkodj!" Amig a pórnép civakodik egymással egy országon egy államon belűl, addig a nagyhatalmak azt csinálnak a népekkel amit csak akarnak!!!! Buta, vak és ostoba aki ezt nem látja vagy nem akarja észrevenni!!!
2-es vagyok. A 3-as szövegének olvasata után azt mondom, tévedtem, erősebb bennük a vakhit, bármilyen hülyeséget is állítanak közben, minthogy minden hülyeséget kigyomláljanak a hitükből, ezáltal elfogadóbbak legyenek.
Durva, mik vannak, és hogy ilyen emberek köztünk járnak.
Jó, de az egész teológia feltételezéseken alapszik, sok minden nincs bebizonyítva csak elfogadjuk kinyilatkoztatásként. Amúgy ezt én sem értem pontosan miért ennyire szigorú a Biblia a homoszexualitással kapcsolatosan, mert sok ókori kultúrában teljesen elfogadott dolog volt, de bizonyára megvan az oka. Amúgy hallgatólagosan mindig létezett valamilyen formában, csak nem felvállaltan. Szerintem ez most is elég volna.
"A keresztény kultúrába sosem fog beleférni az LMBTQ"
Hány latin-amerikai országban legális a melegházasság? Eléggé sokban. Aztán mégis meglehetősen keresztény vidék.
9-es, ez a kérdés valami vicc?
"ugyanúgy a kereszténység és az LMBTQ is az?"
Ez a kérdés vége. Mi az, hogy hogy jön ide a kereszténység? XD
Amúgy meg bátra rugdosok a kereszténységbe, ők is eleget rugdostak belém, meg úgy kb mindenkibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!