Orbán Viktor olvasta már a Bibliát?
4-es!
Személy szerint nem cserélnék egy milliárdossal sem. Lehet élnek 90 évig is köszönhetően a jólétnek, de szinte az összes ilyen ember élete hazugságokon, hamis emberi kapcsolatokon alapul. A vagyon miatt nincs igaz társuk, barátjuk sem, mivel az emberek érdekből vannak velük, sok esetben még a családjuk is. Hány olyan esetet hallottunk már, amikor kiderült, hogy az örökös már alig várta, hogy a 90 éves nagypapa meghaljon, hogy megörökölje a vagyonát. Inkább vagyok szegény, igaz kapcsolatokkal, igaz élettel, minthogy körülvegyem magam olyan emberekkel, akik csak a pénzem miatt vannak velem.
Azért mindig tudnak meglepetést okozni, hogy milyen mértékben vagytok képesek baromságokat leírni.
"Magát nagy kereszténynek vallja, volt, hogy misét is tartott, "
Orbán soha nem tartott misét, mivel nem katolikus hanem református, mise pedig a katolikus egyháznál van.
Próbálj meg egyszer elmenni misére vagy istentiszteletre, ha nem füstölsz el amikor belépsz a templomba még netán valami más is tapadna rád a koszon és a ballib propagandán kívül!
#7 Értem, szóval fogalmad sincsen a vallásokról. de nagy arccal megpróbálsz beszólni valamit.
" De a protenstáns is ugyanúgy keresztény"
Aha. A marha is éppen úgy állat, mint a csótány, nekem még sem jut eszembe, hogy te az előző lennél az utóbbi helyett.
Magyarország miniszterelnöke egy proli, dehogy olvasta. Máskülönben hallaná, hogy mit mond a Lélek a gyülekezeteknek..
Tud olvasni?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!